📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
... jebaniutki czy to było zaplanowane czy nie za wykonanie i lot należy się premia. Może robić dla hołyłudu.
No i chuj pizza zimna do klienta, motorynka na złom i brak napiwku
Co wy tam wiecie...Co on wie...Swego czasu pracowalem jako dostawca pizzy i zostalem porwany,wywieziony do lasu, zabrano mi auto, dokumenty, kase. Grozono mi bronią i straszono smiercią moją i mojej rodziny. Sprawcow zlapano na drugi dzien i z tego co wiem, dostali od 5 do 7 lat. Bylem w Wyborczej na 1. stronie Moze to i by byl material na Glowną, gdybym to opisal...10 lat temu, a pamietam, jak dzis.
Znawca_Cipek napisał/a:
Co wy tam wiecie...Co on wie...Swego czasu pracowalem jako dostawca pizzy i zostalem porwany,wywieziony do lasu, zabrano mi auto, dokumenty, kase. Grozono mi bronią i straszono smiercią moją i mojej rodziny. Sprawcow zlapano na drugi dzien i z tego co wiem, dostali od 5 do 7 lat. Bylem w Wyborczej na 1. stronie Moze to i by byl material na Glowną, gdybym to opisal...!0 lat, a pamietam, jak dzis.
No jak 0 lat to dobrze że jeszcze pamiętasz ten sen
„ Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej whisky 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe. Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje. Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje HAWAJSKĄ. Nie dziwi mnie to, ponieważ wiem że jesteście tylko biednymi cebulakami i całe życie schabowe z mięsa za 7,99/kg. Nie znacie życia, wasze kubki smakowe są wypalone od podrobionych fajek i chujowej wódki. Nigdy nie mieliście okazji poznać smaków. Na widok pizzy z miodem byście pewnie skakali i darli mordę jak te małpy w zoo. Kompozycja słodko-słone, albo słodko-kwaśne to jedna z najlepszych rzeczy jakie można skonsumować. Prawdziwa eksplozja dla wyrafinowanych smakoszy.
W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Podają mu Hawajską. Kiedy chłopak pizzy nie zje, albo powie że mu nie smakuje, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny. Test działa z dokładnością 100% i nawet WHO i ONZ przyznali, że u rodzin w których dominuje alkoholizm, narkomaństwo i kazirodztwo zawsze pojawia się niechęć do pizzy z ananasem.”
W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Podają mu Hawajską. Kiedy chłopak pizzy nie zje, albo powie że mu nie smakuje, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny. Test działa z dokładnością 100% i nawet WHO i ONZ przyznali, że u rodzin w których dominuje alkoholizm, narkomaństwo i kazirodztwo zawsze pojawia się niechęć do pizzy z ananasem.”
Touch_Of_Madness napisał/a:
całe życie schabowe z mięsa za 7,99/kg.
Kolega pyta, gdzie można kupić mięso za 7,99/kg
Tutaj cały czas mają dobre promocje na świeże mięso i na te żywe zwierzęta też.
Te są droższe, ale przy odpowiednich metodach treningu, można się cieszyć własnym, słuchającym się zwierzątkiem...
Bez zbędnego rozpisywania się, tak poprostu...
Juzwa napisał/a:
Tutaj cały czas mają dobre promocje na świeże mięso i na te żywe zwierzęta też.
Te są droższe, ale przy odpowiednich metodach treningu, można się cieszyć własnym, słuchającym się zwierzątkiem...
Juzwa napisał/a:
ja w bierdrze kupuję bo w podobnej cenie często jest, a kotlety całkiem niezłe,
mimo, że generalnie unikam kupowania w takich marketach, szczególnie mięsa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów