(jeśli ktoś chce zobaczyć tylko wymierzanie kary, to spokojnie od 01:00)
(jeśli ktoś chce zobaczyć tylko wymierzanie kary, to spokojnie od 01:00)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajnie że dostał wpierdol i w ogóle, ale wyobraźcie sobie jaka tam musi panować bieda, skoro ludzie doskonale zdają sobie sprawę z potencjalnych konsekwencji a mimo wszystko nadal chodzą i kradną co się da
"Szlachta nie pracuje", a jeść coś trzeba.
U nas możesz, bez większego problemu pójść do pracy, ale po co, skoro można coś zapierdolić. Zresztą, zapytaj pierwszego lepszego cygana, dlaczego to robi.
Odnaleźli domek i przyszli odebrać swoje "fanty"
Oj, chyba jednak też coś mu podarowali.
Fajnie że dostał wpierdol i w ogóle, ale wyobraźcie sobie jaka tam musi panować bieda, skoro ludzie doskonale zdają sobie sprawę z potencjalnych konsekwencji a mimo wszystko nadal chodzą i kradną co się da
W Polsce nie ma problemu z praca a ludzie i tak kradną.
W firmie budowlanej której pracowałem operator maszyny zarabiał w lecie 8 koła netto. Pomimo tego został złapany na kradzieży paliwa.
Złodziejstwo to cecha genetyczna. Wiedzieli już o tym wieki temu Arabowie. Wiedzieli ze złodzieja nie da sie oduczyć wiec ucinali mu lapy żeby nie kradł.
Powinnismy to wprowadzić w Polsce.
W Polsce nie ma problemu z praca a ludzie i tak kradną.
W firmie budowlanej której pracowałem operator maszyny zarabiał w lecie 8 koła netto. Pomimo tego został złapany na kradzieży paliwa.
Złodziejstwo to cecha genetyczna. Wiedzieli już o tym wieki temu Arabowie. Wiedzieli ze złodzieja nie da sie oduczyć wiec ucinali mu lapy żeby nie kradł.
Powinnismy to wprowadzić w Polsce.
8 koła netto? A ile miał na papierze i czy nie obsrał się od nadmiaru godzin? 8000 cebulionów to ponad 11 000 brutto.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów