Co pierdolnie najbardziej: wodór, tlen, czy mieszanka obu tych substancji?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a to ci kurwa zagadka.... ja jebe .. program dla upośledzonych amerykanów chyba ...
Ciekawe jak by wyglądał po eksplozji mieszanki telenu i acetylenu ;D
@bigos200 ja rozpierdoliłem nabity acetylenem i tlenem (w spawalniczych proporcjach) worek na śmieci 200 litrowy i powiem Ci, że ogłuchnąć można jak się za blisko stoi
@up Że co kurwa...?!
EDIT: Nie wiem, czy ktoś spróbował trollować... a już chciałem kazać zdetonować delikwentowi taki balon w dupie.
EDIT: Nie wiem, czy ktoś spróbował trollować... a już chciałem kazać zdetonować delikwentowi taki balon w dupie.
Penc napisał/a:
O kurwa Raczej woda z wodorem to tlen.
A do autora: jak można połączyć tlen z wodorem skoro tlen składa się m.in. z wodoru?
1. Woda z wodorem to tlen??? Proszę idź do szkoły... chyba, że piszesz mi tutaj o składzie powietrza.
2. Tlen składa się z wodoru... bardzo interesujące... tlen to tlen O2- w stanie wolnym, wodór to wodór H2- w stanie wolnym.
Proszę idź do szkoły
btw. jezeli chodzi o wybuch to chyba musi być odpowiedni stosunek wodoru z tlenem, żeby woda nie powstała.
GUNWO
@grubyzwm wiem, popierdolilo mi się wszystko całkowicie, ty dobrze napisałeś po chwili namysłu doszlo do mnie ze napisalem totalna bzdure. Ale moge sie usprawiedliwic tym, ze dopiero skonczylem rozwiazywac 30 zadan z arkuszy maturalnych z matmy, co zajelo mi ponad 3h. Mozg rozjebany
@grubyzwm wiem, popierdolilo mi się wszystko całkowicie, ty dobrze napisałeś po chwili namysłu doszlo do mnie ze napisalem totalna bzdure. Ale moge sie usprawiedliwic tym, ze dopiero skonczylem rozwiazywac 30 zadan z arkuszy maturalnych z matmy, co zajelo mi ponad 3h. Mozg rozjebany
Penc napisał/a:
GUNWO
Wybaczam, znaj łaskę swojego Pana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów