📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ja mam pytanko, kto to jest ten typ? bo zdarza m isię go widziećna imprezach w gdańsku ; )
Normalna dziewczyna, którą się spotyka na ulicy? ... W chujowej wsi żyjesz
nero1991r napisał/a:
to jest zwyczajna dziewczyna, taka jakie spotykasz na co dzień tyle że ona jest szczera, nic więcej...
to wyjątkowo głupie spotykasz dziewczyny. przecież ona nie rozumie nawet, co znaczy 'robić loda'. i to nie szcerość. szczerość nie polega na dzieleniu się swoim życiem seksualnym ze wszystkimi szczegółami pierwszemu lepszemu spotkanemu człowiekowi
Speedballwtf napisał/a:
czasami się ciesze, że są takie kurwy. jak masz zły dzień, idziesz w sobote do klubu i taka panna ciągnie ci pałe w kiblu i wystawia dupe żebyś ją zerżnął na kwaśne jabłko. I kto na tym lepiej wychodzi?
Twój ginekolog na pewno
Omg co wy pierdolicie.
Sama powiedziala ze nie połyka, wiec nie rozumiem o co ta cala awantura.
Lubi sobie do papy wziac, w kiblu na baletach z pierwszy lepszym frajerem poruchac, slucha polskiego hip hopu, zna peje, i ma rozwiniety wachlarz slow. Bardzo porzadna dziewczyna, i komentarze tego typu na jej temat sa bardzo niegrzeczne.
Sama powiedziala ze nie połyka, wiec nie rozumiem o co ta cala awantura.
Lubi sobie do papy wziac, w kiblu na baletach z pierwszy lepszym frajerem poruchac, slucha polskiego hip hopu, zna peje, i ma rozwiniety wachlarz slow. Bardzo porzadna dziewczyna, i komentarze tego typu na jej temat sa bardzo niegrzeczne.
jak to moja znajoma ze szkoły, była u nas w klasie pół roku może trochę dłużej, XD, powiem wam tylko że Gdańsk to właściwa lokalizacja, a ogólnie to dziewczyna całkiem OK, XD
"Dobry seks wydłuża życie o 3 godziny" Idź kurwa do pracy to Ci otworów nie starczy, żeby faktycznie żyć dłużej.
Maja miała sporo tych Guciów
czepiacie sie, przeciez wyraznie napisala ze sie szanuje
Rafq napisał/a:
Wypierdalać do celibatu - wszyscy. Jebani hipokryci gorsi jesteście od moherów, ale poruchać to by każdy chciał
Widzę, że wśród użytkowników sadola mamy prawdziwego nonkonformistę, ho ho!
A dziewczyna wydaje się być bardzo sympatyczna; i piszę to oczywiście całkiem poważnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów