📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeżył ktoś tą podwójną penetrację amerykańskiej dupy ???
Psy wiedziały co się święci i przytomnie spierdoliły.
Mam nadzieję, że tych cholernych rebeliantów w końcu powstrzymają.
@up
ale jak powstrzymają to nie będzie materiałów na sadola, więc zastanów się...
ale jak powstrzymają to nie będzie materiałów na sadola, więc zastanów się...
Gdyby czołg był wyposażony w taki system jak na filmie nic by mu się nie stało
@up,up,up
Gdyby Tobie ktoś wjechał do kraju (np. hamburger lub szwab) i mówił Ci co robić, jak żyć i chciałbyś się temu przeciwstawić to rozumiem ,ze miałbyś się za złego rebelianta?
Gdyby Tobie ktoś wjechał do kraju (np. hamburger lub szwab) i mówił Ci co robić, jak żyć i chciałbyś się temu przeciwstawić to rozumiem ,ze miałbyś się za złego rebelianta?
okar19 napisał/a:
Gdyby czołg był wyposażony w taki system jak na filmie nic by mu się nie stało
Ale co ma do siebie, mina pułapka w wyrzutna granatów RPG, chuja by ten system w tej sytuacji dał.
@zdarty
Widziałeś może materiał zrobiony przez rosyjskich dziennikarzy o tych "rebeliantach". Notabene był on na Sadisticu. To nie są rebelianci tylko muzułmańscy fundamentaliści. Wolę alawicką Syrię, niż kolejną "republikę muzułmańską".
Widziałeś może materiał zrobiony przez rosyjskich dziennikarzy o tych "rebeliantach". Notabene był on na Sadisticu. To nie są rebelianci tylko muzułmańscy fundamentaliści. Wolę alawicką Syrię, niż kolejną "republikę muzułmańską".
@zdarty
Za sposob w jaki "walcza" te tchorze to do gazu z nimi! ( mowa o allahach kozotrzepach ).
Za sposob w jaki "walcza" te tchorze to do gazu z nimi! ( mowa o allahach kozotrzepach ).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów