📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zazwyczaj to murzy ni wyłaniają się z ciemności, ale widać biały założy czarną koszulkę i już może kłaść asfalt
Oczywiście ktoś na filmiku jest czarny, negro-sadistic
Mr.Drwalu napisał/a:
Raz, dwa, trzy padasz teraz ty
WujekSeszka napisał/a:
cztery, pięć, sześć, poczuj mą pięść
siedem, osiem, dziewięć a kolejne jest dziesięć.
Velture napisał/a:
siedem, osiem, dziewięć a kolejne jest dziesięć.
jedenaście,dwanaście, nie ma chuja będzie trzynaście
Miło widzieć, że koledzy z Sadistica potrafią liczyć
Szacun dla Was
Szacun dla Was
Ten co nie potrafi, to im piwko postawił
przegrany i tak bedzie miał od jakiejś dziwki opierdoloną parówe w ramach pocieszenia a i wygrany dostanie to samo od jakiejś szmaty w ramach triumfu
@camel87: Nie tyle co liczyć nawet rymy jako takie
brylant1412 napisał/a:
jedenaście,dwanaście, nie ma chuja będzie trzynaście
czternaście, piętnaście i padasz na starcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów