📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pomijając fakt, że to moto czy skutero pizdeczki, to takie działanie jak na filmie, gdy rozjeżdża się prawidłowo jadących jest skurwysyństwem. Nie wiem, czy oni coś odwalili temu kierowcy, czy on ma po prostu traumę z motorkami. Inna sprawa gdy motocipiec jadąc jak jebnięty wbija się w innego użytkownika drogi. Tak jak na tym filmie po prostu się nie robi.
może kierowca zasłabł ?
Przyjebał komara albo komórka w łapie. Tak czy inaczej całkiem nieźle mu to wyszło.
Ja będę miał prawko też tak będę jeździł.
PS po chodziku też będę jeździł
4Ganja2Mafija0 napisał/a:
Ja będę miał prawko też tak będę jeździł.
Na razie możesz pojeździć pksem jedynie do Urzędu Pracy i po zasiłek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów