Tristan88 napisał/a:
W przeciwieństwie do innych mi zależy na mojej Ojczyźnie. Zależy mi tylko na tym aby dostać w Polsce dobrą pracę, aby moje dzieci mogły normalnie i bezpiecznie żyć w tym kraju. Wieść spokojne i bezpieczne życie. A przez ten rząd zarabiam niecałe 1500 zł brutto zapierdalam jak się da bo mam rodzinę, A jestem magistrem inżynierem geodezji. Ledwo mi starcza na opłacenie rachunków i mieszkania.
Warny się sypią no ale powiem Ci to spokojnie w miarę więc może nie dostanę bana.
Naprawdę uważasz, że wstawiając takie rzeczy zmienisz coś w tym kraju? Myślisz, że Tusk czy Kaczyński decydując się na wprowadzenie jakiegoś prawa czy chuj wie czego przegląda sadola, oneta, wp i inne portale społecznościowe? Robią tak, żeby IM było lepiej, a nie NAM i nawet 100mln Twoich tematów z wylanymi żalami jakie to rządy PO są chujowe nic nie zmienią i albo się z tym pogodzisz albo musisz zmienić kraj. Z Twoim wykształceniem dostaniesz pracę wszędzie, w Niemczech inż. geodezji dostają olbrzymią kasę przy budowie domów czy dróg więc idź tam poszukaj, pół roku lekcji zawodowego języka i żyjesz jak król razem z rodziną.
Polska była cudownym krajem, jest cudownym krajem tylko ma mały problem. Pojebany naród, który co 4 lata wybiera PO i PiS, PiS zrobi gówno w kraju to ludzie nagle uwierzą w pierdolenie Tuska o kraju mlekiem i miodem płynącym i wybiorą jego. On puknie kraj w czoko to wybiorą PiS. Głupim narodem łatwiej sterować, dlatego robią to co robią.
Ps. Panie moderatorze, czy obraziłem jakiegoś użytkownika?