📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@up nie pierdol
Jak zrobić pasztet zajęczy?
Wyrywasz największy pasztet na imprezie i ruchasz tak długo, aż pasztet zajęczy.
Wyrywasz największy pasztet na imprezie i ruchasz tak długo, aż pasztet zajęczy.
apropopopo starych dowciapów
Późny wieczór. Facet odprowadza kobietę do domu i pod klatką opiera się wygodnie jak macho i mówi:
- Zrób mi na koniec laskę.
Kobieta:
- No co ty, daj spokój!
- No zrób mi proszę!
- Ale przestań - tak tutaj - bez sensu!
- No dalej, zrób!
I tak przekomarzają się dobre dwadzieścia minut. Nagle z klatki wychodzi zaspany ojciec z młodszą siostrą tej kobiety i mówi:
- Ty! Zrób mu tą laskę... albo siostra zrobi panu laskę.. albo ja zrobię ci laskę gościu... tylko weź tą rękę z domofonu!!
Późny wieczór. Facet odprowadza kobietę do domu i pod klatką opiera się wygodnie jak macho i mówi:
- Zrób mi na koniec laskę.
Kobieta:
- No co ty, daj spokój!
- No zrób mi proszę!
- Ale przestań - tak tutaj - bez sensu!
- No dalej, zrób!
I tak przekomarzają się dobre dwadzieścia minut. Nagle z klatki wychodzi zaspany ojciec z młodszą siostrą tej kobiety i mówi:
- Ty! Zrób mu tą laskę... albo siostra zrobi panu laskę.. albo ja zrobię ci laskę gościu... tylko weź tą rękę z domofonu!!
Przepis na zajęczy pasztet:
-idziesz na balety i wyrywasz najbrzydszą laskę na sali
-bierzesz ją na stół i ruchasz, aż pasztet zajęczy
-idziesz na balety i wyrywasz najbrzydszą laskę na sali
-bierzesz ją na stół i ruchasz, aż pasztet zajęczy
@up Powtórzyłeś żart sprzed 10minut. Brawo!
@up, a może ktoś nie zrozumiał za pierwszym razem i dzięki niemu się teraz śmieje ?
ja mam lepszy kawał: siedzą dwa gołębie na liniach energetycznych i zaczynają się kłócić, nagle jeden mówi do drugiego: chuj ci w dupe a drugi odpowiada: a tobie w dupe...
mojego starego to rozbawiło, tylko szkoda że za niego wyszedł
dobry suchar
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów