📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Właśnie odegrał się białej rasie pokazał mu jak to wygląda od ich strony, jak z żywnością przyjeżdżają
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Czarny pomiata białym a sadistic.pl na to pozwala.
@up Sadistic.pl pomiata Misiekman`em - tolerujemy żarty nie tolerujemy rasizmu
murzyn dobrze biega, przyjmijcie to skurczybiki
grzybobranie napisał/a:
@up Sadistic.pl pomiata Misiekman`em - tolerujemy żarty nie tolerujemy rasizmu
Posiedź tu parę lat jak ja dziewczynko a wtedy porozmawiamy. Parę miesięcy i wielkie ,,my"
@up czyli uważasz że ten portal jest rasistowski i każdy kto tu się loguje jest jego wyznawcą ? Nie sadzę, myślę, że przydałaby Ci się lekcja życia, gdzie skazany byłbyś na 24h 7 dni w tygodniu w towarzystwie "murzyna". Już widzę jak go zabijasz w imię białych zasad. Nie śmiałeś się nigdy z żartów Willa S. ? Nie oglądałeś filmów z Freemanem ? itd itd ...
To że masz ucisk umysłu i jesteś wychowany w nietolerancyjnym kraju nie znaczy, że kiedyś ktoś innego wyznania czy koloru skóry stanie Ci na drodze i nie daj Boże pomoże. Podziękujesz czy od razu go zabijesz ?
To że masz ucisk umysłu i jesteś wychowany w nietolerancyjnym kraju nie znaczy, że kiedyś ktoś innego wyznania czy koloru skóry stanie Ci na drodze i nie daj Boże pomoże. Podziękujesz czy od razu go zabijesz ?
To moje poglądy i chuj ci do tego. Na podstawie jednego zdania budujesz na mój temat wielkie opinie. A następnym razem, zanim napiszesz pseudointeligentny bełkot radzę zajrzeć do słownika terminów obcych. Dowiedzieć się np. kto to wyznawca...
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
@grzybobranie
Pierdolisz głupoty. Ja kocham ten portal bo tu jest pełno skurwieli i chuj z tego że rasizm, chuj że człowiek nie ma ręki i nogi. Tutaj śmiejesz się ze wszystkiego. Tutaj nie ma zasad moralnych. Wg. mnie to sadistic. (łezka w oku)
Pierdolisz głupoty. Ja kocham ten portal bo tu jest pełno skurwieli i chuj z tego że rasizm, chuj że człowiek nie ma ręki i nogi. Tutaj śmiejesz się ze wszystkiego. Tutaj nie ma zasad moralnych. Wg. mnie to sadistic. (łezka w oku)
nie śmiejesz się ze wszystkiego bo dostajesz warny za nazwanie ludzika lego czarnuchem... się niektórym czarne z szarym albo delikatnie białym zaczęło mylić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów