📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
i co w tym sadystycznego?
to że zmarnowałem 15 sekund życia oglądając to gówno?
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
batiz napisał/a:
i co w tym sadystycznego?
A kurwa to,że homosapiens posunie się da każdego skurwysyństwa,aby zadowolić gawiedź i zarobić kasę.Nawet tak jak w tym przypadku. Z downów zrobili Drag Queens.
A że przy okazji mnie to rozśmieszyło,to się dziele.Mam prawo się trochę z downów ponabijać.Bo mam kumpla z zespołem od ponad 30 lat.Ktoś kto nigdy nie miał z nimi do czynienia,ten nie zrozumie.
1bolek1 napisał/a:
Dla mnie, jeśli ktoś da piwko pod tematem, jest idiotą
Stary to sprawdź lepiej konto swojego chłopaka, bo ponoć dał temu piwo.
1bolek1 napisał/a:
Dla mnie, jeśli ktoś da piwko pod tematem, jest idiotą
Jak dla mnie, tyle w temacie.
35i napisał/a:
Jak dla mnie, tyle w temacie.
1bolek1 tego nie zrozumie. Wrzuć coś na jego poziomie, jakiegoś tik toka
zwierzak30 napisał/a:
A kurwa to,że homosapiens posunie się da każdego skurwysyństwa,aby zadowolić gawiedź i zarobić kasę.Nawet tak jak w tym przypadku. Z downów zrobili Drag Queens.
A że przy okazji mnie to rozśmieszyło,to się dziele.Mam prawo się trochę z downów ponabijać.Bo mam kumpla z zespołem od ponad 30 lat.Ktoś kto nigdy nie miał z nimi do czynienia,ten nie zrozumie.
No co ty, to są downy?? Jakoś tak zwyczajnie po tęczowemu wyglądają.
Kolejny argument za tym ze internet powinien być dostępny dla ludzi powyżej 120 IQ. W ten świat powinna pierdolnac bomba eliminująca wszystkich poniżej tego ilorazu. Mielibyśmy wówczas co tu oglądać.
No-idea napisał/a:
jpdl kto temu daje piwo, przyznawać się debile
Ja dałem i gdybym mógł to za tego ludzika z wąsikiem dałbym nawet 10 elektronicznych piwek (nie w takim sensie). Jak szukasz debili to proszę sadistic.pl/t/558626 ponad 350 piwek za coś tak niewiarygodnie chujowego.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów