📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie śmiejcie się z dałnów, bo to że mieliście szczęście urodzić się normalni to nie jest wcale Wasza zasługa. Każdego może spotkać choroba.
programista4k napisał/a:
nie śmiejcie się z dałnów, bo to że mieliście szczęście urodzić się normalni to nie jest wcale Wasza zasługa. Każdego może spotkać choroba.
Śmiać się należy ze wszystkiego. Won stąd. Przez takich jak Ty, wszystko wszystkich razi i świat schodzi na psy.
Inna sprawa, że ten materiał sam w sobie ma downa.
Na chuj wrzucasz takie nic niewarte ścierwo?
Toż to typowi użytkownicy tiktoka. Widzę, że sadol powoli zmienia się w generyczne gówno.
programista4k napisał/a:
Ale dałny są zabawne, moralisto. Śmiech to zdrowie.
programista4k napisał/a:
Normalni? Pojebało cię? A kto tu kurwa jest normalny?
Śmieje się często i z różnych rzeczy... ogólnie łatwo mnie rozśmieszyć ale to jest takie dno, że szkoda było mi tutaj pisać. Najgorsze ,że jakimś idiotom się to podobało, a jak wiemy żeby się to podobało to oznacza to ,że mamy aktualnie 43 niedorozwoje umysłowe nadające się do blokady konta.
ptaq87 napisał/a:
wiecie kto jest najwiekszym dałnem?
ten kto to tu wrzucił
dodałbym pięćdziesięciu dwóch typów, którzy dali za ten materiał piwo i będzie komplet
programista4k napisał/a:
downy same kręcą filmik żeby ludzie się z nich śmiali, ale my mamy tego nie robić ? Ty jakiś popierdolony jesteś czy matke masz z downem ?
znalazłeś wreszcie swój profil na pejsbuku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów