📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Transformers, kurwa!
Koleś był w Galileo, generalnie wydał w pizdu hajsu na opracowanie tego. O ile dobrze pamiętam osiągał 120km/h i bez problemu wygrał z kolesiem na desce. Odcinek o dziwnych hobby.
Podoba mi się. Świadomość, że przy ew. zderzeniu łamie szyję - adrenalina musi być.
Kurde ciekawe jak on na tym hamuluje ;D
było w jakimś filmie pseudo-ROMANtycznym z Jimem Carrey'em bodajże...
Płeć majkel1172
Kurde ciekawe jak on na tym hamuluje ;D lapie sie zebami kraweznika hehehhehehehe
Kurde ciekawe jak on na tym hamuluje ;D lapie sie zebami kraweznika hehehhehehehe
człowiek paleciak z kółkiem w dupie ot i wszystko
*sypki drift po blacie*
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów