18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
R................s 2012-06-18, 11:17 34
ładny przejazd... nie ma lipy.. nie ma pedałowania DH RLZ
Zgłoś
spr 2012-06-18, 17:43
W fajnym miejscu kamerka jest zamontowana.

Jeśli napisałem komentarz to warto było
Zgłoś
Plastikowy__Pan__Jezus 2012-06-18, 18:07 14
Mieszkam tam Pozdroo dla ludzi z Bełchatowa
Zgłoś
bravoteampolska 2012-06-18, 19:23 4
Kurwa , ja osobiście bałbym się tak zapierdalać miedzy drzewkami
Zgłoś
DaddyRollingStone 2012-06-18, 19:26 3
za DH zawsze piweczko
Zgłoś
Sławihuj 2012-06-18, 19:27
Kurwa pojeździł bym sobie na takiej górce, ale niestety po ostatniej leśnej przejażdżce moja kozyra nie wytrzymała skoku i się rozkraczyła. Teraz nie mam już czym jeździć
Zgłoś
a................0 2012-06-18, 19:36 10
Też bym tak jeździł, ale kiedyś się wyjebałem skacząc z murku na rowerze z komunii i porzuciłem karierę.
Zgłoś
pkh 2012-06-18, 19:40 5
ale ma zajebista stabilizacje głowy
Zgłoś
asomdai 2012-06-18, 19:42
@up przynajmiej w przeciwienstwie do Najmana wiedziales kiedy to zrobic Co do zjazdu fajna sprawa, korci mnie by sprobowac ale musze sie ubezpieczyc na zycie...
Zgłoś
j................s 2012-06-18, 19:50
niby górki,dołki a w/g kamery jeżdzi jak po niemieckiej autostradzie.....czary ??
Zgłoś
Nokia3310 2012-06-18, 19:53 2
Downhill to nie jest sport szczególnie trudny (wiem bo sam go uprawiama, nie dlatego, że jestem ekspertem od wszystkiego). Najgorszą kwestią są tutaj pieniądze, których nawet jeśli kupujemy używany sprzęt i osprzęt trzeba dużo wydać. A jeśli chodzi o sam sport to służy świetnie do przełamywania swoich barier. A z koleji jeśli chodzi o prędkość to nie odczuwa jej się za bardzo bo człowiek skupia się żeby dobrze wejśc w kolejny zakręt, bandę lub odpowiednio najechać na ten czy tamten korzeń. ;]
Zgłoś
R.G. 2012-06-18, 19:56
zajebista kamerka. mogę wiedzieć jaka?
Zgłoś
Damko 2012-06-18, 20:00
No a teraz z powrotem tą sama droga.
Zgłoś
Z................y 2012-06-18, 20:11
Zabawa do pierwszego drzewa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów