📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
ładny przejazd... nie ma lipy.. nie ma pedałowania DH RLZ
W fajnym miejscu kamerka jest zamontowana.
za DH zawsze piweczko
Kurwa pojeździł bym sobie na takiej górce, ale niestety po ostatniej leśnej przejażdżce moja kozyra nie wytrzymała skoku i się rozkraczyła. Teraz nie mam już czym jeździć
Też bym tak jeździł, ale kiedyś się wyjebałem skacząc z murku na rowerze z komunii i porzuciłem karierę.
@up przynajmiej w przeciwienstwie do Najmana wiedziales kiedy to zrobic Co do zjazdu fajna sprawa, korci mnie by sprobowac ale musze sie ubezpieczyc na zycie...
niby górki,dołki a w/g kamery jeżdzi jak po niemieckiej autostradzie.....czary ??
Downhill to nie jest sport szczególnie trudny (wiem bo sam go uprawiama, nie dlatego, że jestem ekspertem od wszystkiego). Najgorszą kwestią są tutaj pieniądze, których nawet jeśli kupujemy używany sprzęt i osprzęt trzeba dużo wydać. A jeśli chodzi o sam sport to służy świetnie do przełamywania swoich barier. A z koleji jeśli chodzi o prędkość to nie odczuwa jej się za bardzo bo człowiek skupia się żeby dobrze wejśc w kolejny zakręt, bandę lub odpowiednio najechać na ten czy tamten korzeń. ;]
Zabawa do pierwszego drzewa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów