📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1:52 koleś od skrobanki
sadistic.pl/gravity-revolt-vt100654.htm
a tak z innej beczki, ile trzeba wydać na taki dobry rowerek do downhill'u???
sadistic.pl/gravity-revolt-vt100654.htm
Roczną średnią krajową na taki dobry, ale już za 15k coś znajdziesz
Za 5k też już coś wyhaczysz.
Zawsze można zacząć na hardtailu i wtedy można jeszcze taniej coś kupić.
Zawsze można zacząć na hardtailu i wtedy można jeszcze taniej coś kupić.
To jest piękny sport niestety nie na moją kieszeń
Kurwa jak ja wam tego zazdroszczę....
zna ktoś tytuł ostatniej nutki???
Kurwa jak ja wam tego zazdroszczę....
zna ktoś tytuł ostatniej nutki???
@PaWeL1656 SAIL - AWOLNATION, też nie mam kasy na porządny rower, już swój przez to rozj.bałem...
@up no ja tak samo pedały mi poodpadały od skakania dzięki za nute
aż się łezka w oku kręci jak widzę Wierchomle
Dobra robota chłopaki. Podziwiam wasz zapał i widać, że to kochać. Powodzenia na przyszłość.
Stawiam piwo temu kto da nazwy piosenek!
Stawiam piwo temu kto da nazwy piosenek!
Nuta ktora leci od 7 min to B-Complex - Beautiful Lies reszty nie znam pzdr
HanzoHasashi napisał/a:
Teraz czyli poza sezonem dobry rowerek na początek kupisz za 7tysięcy po sezonie cena wzrośnie do 12tysi a nawet i więcej bo od przyszłego sezony rowery będą droższe o 15% również trzeba zwrócić uwagę na kurs euro i dolara bo to wpływa na cenę, jeśli chcesz sam rower zmontować to napewno w jakimś dobrym sklepie ci doradzą w przedziale mniej więcej 9-13tysi.
Btw. najlepiej znaleźć sklep jakichś pasjonatów bo oni najlepiej doradzą i nie orżną na cenie.
mam nadzieję że was nie ściągną do paki za ścieżkę dźwiękową , ładnie panowie
Downhill zmienia postrzeganie na jazdę rowerową! taki rower można nie tyle co kupić ale składać. Ja sam mam rower, który składam z pasją od dłuższego czasu. Jednak muszę go sprzedać ! sory za ogłoszenie ale kryzys jest i trzeba sie rozgłaszać PW jak coś
ze jaki down?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów