📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Najlepsze downhille są w lesie, trudno ocenić z tej perspektywy stromość zjazdu, ale chyba zbyt stromo tez nie jest na filmie.
Nazwijcie mnie ciotą albo romantykiem, ale uwielbiam jeździć na rowerze na długie trasy po lasach, drogach polnych i czasem odpoczywać w zacisznej zieleni.
(zaraz poleci odpowiedź CIOTA i ta osoba zdobędzie zapewne zgrzewkę piwa
(zaraz poleci odpowiedź CIOTA i ta osoba zdobędzie zapewne zgrzewkę piwa
I niech mi ktoś kurwa powie, że rower nie daje zastrzyku adrenaliny...
BMWswap Zgadza się, mam prawko od ok 3 lat jednak autem jeżdżę tylko jak jest potrzeba kogoś zabrać czy coś przewieźć (raz na 2 tygodnie). Sądząc po Twoim Avatarze chyba częściej korzystasz z czterokołowej puszki (to określenie "pieszczotliwe" więc nie miej do mnie pretensji
Paper romance - Groove armada <<-- nazwa kawałka!
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Pewnie dupa boli od siodełka przy takim zjeździe. Mnie po kilku metrach już by nie bolała, gówno by amortyzowało
znając moje szczęście i składak zabił bym się na starcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów