📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To jest to co kocham zaraz po hardzie
Zajebisty sposób spędzania wolnego czasu. Kiedyś z kolegą poszedłem na taki tor i sam "zjechałem" z góry na dół. O ile znajomemu który w tym siedział od kilku lat zajęło mu to jakąś minute to mi 10 minut Strach się rozpędzać xD
Każdy, kto ma pasję jest bogatszym i pełniejszym człowiekiem. Niesamowicie miło się na to patrzy.
Za brak pedałów w rurkach masz piwo. Ja osobiście śmigam na rowerku szosowym, ale gdybym miał kasę, to DH chętnie bym spróbował, ot tak, żeby się zawinąć na pierwszym lepszym drzewie;-)
piwo za DH, ale też za podkład muzyczny, normalny, a nie ciągła muzyka z windowsa!
Za "hardogenne" sporty zawsze piwo. I za muzykę.
Btw: Mój kolega próbował DH - wpadł na drzewo, rozerwał żyłę w nodze i niemal się nie wykrwawił.
Mój wujaszek się w to bawił, musiał przestać bo po paru upadkach z kilku metrów jest niższy o 2cm tak mu kręgosłup pogniotło, ale frajda ponoć nie z tej ziemi tylko droga zabawa, taki rower porządny 13k :/
Właśnie dobrze że legion665 napisał. Wasze rowery górskie się do tego nie nadają =]
Sam kocham jazdę na rowerze ale downhill to już nie dla mnie (materiałów na HARD'a nie dostarczam)
Sam kocham jazdę na rowerze ale downhill to już nie dla mnie (materiałów na HARD'a nie dostarczam)
Ja już rok zbieram na rower do downhillu i mam budżet około 2k zł. jeszcze raz tyle i nareszcie będę mógł robić to co lubię mam tylko nadzieje że w pierwszym tygodniu nie znajdę się na hardzie
Zajebista rzecz. Szkoda tylko że taki rower kosztuje tyle co dobry, używany samochód.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów