📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
aj tam od razu takie kwoty, za 4 tysiaki poskłada sztywniaka nie fulla (nawet taniej), na którym też można polatać
To nie jest downhill. Downhill to zapierdalanie w dół, a to jest Freeride, northshore moze troche dirt
ale co ja tam wiem, tylko sie pzypierdalam
ale co ja tam wiem, tylko sie pzypierdalam
Filo1 napisał/a:
Zajebiste, sam se bym tak pośmigał
Dużo się naszukałem filmiku którego jeszcze tu nie ma ;p
Taaa... wypierdolił byś się na pierwszej rampie a na kolejnym zakręcie połamał byś "se" nogi
żebyś się nie ździwił ....
przypadkowo piwo ci dałem, nie ten przycisk
przypadkowo piwo ci dałem, nie ten przycisk
pauauek napisał/a:
U nas zaraz by leśniczy przyszedł i ich z lasu wypierdolił
Nie z lasu a raczej w odbyt. Koli miał takie przygody.
Love Grenades - Young Lovers
Antychryst napisał/a:
co to za numer ?
Love Grenades - Young Lovers
Nie wazne co to, ale sie fajnie oglada - tylko szkoda ze u nas czegos takiego raczej sie nie zrobi, bo albo lesniczy albo jakies lepki rozwala lub zniszcza tor...
No ale ktos dobrze napisal ze tani to taki rower nie jest - moja Kona Stinky z 2010 roku sie do czegos takiego nadaje ale tania nie jest
No ale ktos dobrze napisal ze tani to taki rower nie jest - moja Kona Stinky z 2010 roku sie do czegos takiego nadaje ale tania nie jest
To jest zapierdalanie, a nie motocross, gdzie każdy debil może SE dopierdolić silnik na obroty i zadowolony...
Witam, proszę o link do filmu na YT.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów