📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
To jest sadistic a nie youtube. Nie musza byc tu wszytkie filmiki ktore sa w internecie.
Rudzi umieją jeździć na rowerze?!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zabiłbym się na 1 przeszkodzie ale chuj z tym Zajebiście się na to patrzy. Nutka zajebiście dopasowana. Piwko
U nas zaraz by leśniczy przyszedł i ich z lasu wypierdolił
a co maja robic? przeciez na miasto nie wyjda, wiec tylko jezda po lesie na rowerze zostaje:P
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Nikt się nie wywrócił :|
O ile uzbierasz na rower wiecej niz na przecietny uzywany samochod jak nie wiecej. I polecisz/pojedziesz powiedzmi do Austrii bo tam sa najlepsze trasy to mozesz tak smigac smialo .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów