📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ile ja bym dał, aby koleś dotknął oka po tej zabawie z pająkiem, fajny byśmy mieli materiał na sadistyca
Bardzo ładna theraphosa też posiadam pare ptaszników ale jestem zajebisty nie?
Czemu on mówi na to tarantula? kurde... zawsze zastanawiałem się z kąd się to wzięło. Przecież wszystko to są ptaszniki a tarantulą swego czasu ktoś nazwał czerwonokolanowego i tak się wszystkim spiderbirdom udzieliło.
Przepraszam, może i zacny pajęczak (mam straszną arachnofobię !!) ale do kurwy czy to jest sadistic czy "z kamerą wśród zwierząt" Cztery minuty nie oddychałem i czekałem aż ten się wkurwi i go dziabnie w dłoń, wrzask ! krew ! medic ! medic ! call for medic !!!! ... a tu kurwa nic !. Ryj mam siny od bezdechu, pajączek żyje, facet żyje... normalnie gucwińscy a nie sadol.
Ale piwo daję bo jak widzę takie kurestwo to mi ciśnienie skacze..
Kurwa ! jebany koszmar z ośmioma łapami !! Obejrzałem go sobie i mnie wszystko swędzi. Kurwa jasna !
(Uwaga dla moderatowów: moje przekleństwa oddają choć w części mój stan którego nie można opisać inaczej po spojrzeniu na tę maszkarę z piekła rodem, proszę zignorować)
Ale piwo daję bo jak widzę takie kurestwo to mi ciśnienie skacze..
Ammol napisał/a:
(...)
Poecilotheria metallica, ach cudo
Kurwa ! jebany koszmar z ośmioma łapami !! Obejrzałem go sobie i mnie wszystko swędzi. Kurwa jasna !
(Uwaga dla moderatowów: moje przekleństwa oddają choć w części mój stan którego nie można opisać inaczej po spojrzeniu na tę maszkarę z piekła rodem, proszę zignorować)
Takiemu pajączkowi nie można ukurwić jadówek jak to ktoś wcześniej napisał bo pupilek zdechnie
@up
Ja jestem polak i się niczego kurwa nie boję !!
Ja mam arachnofobię. To taka choroba psychiczna.. I jeszcze wiertło dentystyczne nie pamiętam jak się nazywa ta fobia... i jeszcze lęk wysokości.
Ale się kurwa nie boję niczego
Pozdrawiam
Ja jestem polak i się niczego kurwa nie boję !!
Ja mam arachnofobię. To taka choroba psychiczna.. I jeszcze wiertło dentystyczne nie pamiętam jak się nazywa ta fobia... i jeszcze lęk wysokości.
Ale się kurwa nie boję niczego
Pozdrawiam
takie to ładne? to wyobraźcie sobie że macie tyle odnóż i na głowie odwłok w stylu wodogłowia..... do tego macie pojebane oczy i jad
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów