18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
N................o 2016-06-06, 15:41 7
ta z prawej w sukience fajna dupa
Zgłoś
mygyry 2016-06-06, 16:06 9
Lincz byłby mile widziany na tę okoliczność
Zgłoś
janlew 2016-06-06, 16:17 35
Dragi, alkohol, kierownica ...szubienica.
Tak powinno się to teraz zakończyć.
Zgłoś
Murgen 2016-06-06, 16:33
Nieźle zapierdalał.
Zgłoś
Destroyer 2016-06-06, 20:34
Skosił ich jak imigrant zasiłek
Zgłoś
thor141888 2016-06-06, 20:52
Śmierć dla skurwysyna to za mało.
Zgłoś
onion 2016-06-06, 21:07
soczyste pierdolnięcie
Zgłoś
Marcino_s_30 2016-06-06, 21:31
I w taki sam sposób sprawca powinien zginąć.
Jak zapierdala to zam powinien być zapierdolony.

"Gdzie jest granica pomiędzy ludźmi a zwierzętami??
Wszędzie tam gdzie są biali i czarni"
Zgłoś
kurczak94 2016-06-06, 21:50 7
Najgorzej. Zero szans na reakcję, idziesz i nagle jeb. Amen.
Zgłoś
Clarx 2016-06-06, 22:18
Właśnie nie jestem pewien czy zero. Zauważcie jak wolno się ten facet odwraca... na pewno było słychać ryk silnika, my nie mamy oryginalnego dźwięku i wydaje nam się że akcja dzieje się szybciej.
Ja zazwyczaj jestem czujny i mam oczy dookoła głowy. Chociaż z drugiej strony może dlatego że jestem młody a gość który miał niefart wygląda na starszego ode mnie grubo, może w tym wieku ma się większy luz.
Zgłoś
D................w 2016-06-06, 22:32 1
Ta w kiecy w tył zwrot i już by spierdolić chciała, kurwa. Na miejsce zdarzenia, sprawdzić co z ludźmi, a nie! Jak za słabe nerwy to na pogotowie dzwonić przynajmniej!!!
Zgłoś
ImmoXZ 2016-06-06, 23:19 6
Kurwa... nosz Kurwa.. ja nie jestem rasistą, homofobem, nie dbam kto jakiego jest wyznania, ale mam jedną społeczną alergie. Alergie na Debili. Tutaj widzimy Debila w samochodzie mordującego dwóch pieszych.
Wsiadając do auta pod wpływem czegokolwiek, choćby kurwa dentystycznej narkozy człowiek, tfu DEBIL staje się mordercą.

Takiego zastrzelić to mało, obedrzeć ze skóry, przypiec żelazem, rwać syty, jaja i inne newralgiczne miejsca rozgrzanymi szczypcami, wymordować całą rodzinę wyeliminować geny aż do pradziada. Kurwa ja pierdole..... No nie wytrzymam.
Zgłoś
Brackibrat 2016-06-07, 0:17 5
Mimo, że to sadol to napiszę i może wyjde na miękkiego ale zrobiło mi się zwyczajnie przykro. Widać, że to pewnie para idzie sobie, rozmawia o codziennych rzeczach, on pyta ; -kochanie jak Ci miną dzień i sekundę później obydwoje lądują przygnieceni przez samochód do ściany. Nie mieli szansy nawet się pożegnać. W jednej sekundzie obydwoje po prostu zniknęli.
Zycie to tania i bardzo zeszmacona dziwka...
Zgłoś
kopnijkota 2016-06-07, 1:24
kacapy to nie szkoda psów jebanych
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów