📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Leci piwko. Jak masz dostęp do innych części to możesz wstawić.
Leci piwo, teraz czekać aż ktoś tu wrzuci battle of gods
koreapłn napisał/a:
teraz kurwa czekam na pokemony.
ja pierdole co to za szit.
Zajebisty no nie ? W sumie pokemony też by były spoko
ja wam wstawię, ale coś innego
^ wiesz ze za postowanie tego syfu leci warn bo admini ogladaja anime XD
A weźcie już dajcie spokój, lubie anime, ale co za dużo to niezdrowo. Tak samo wyniuchaliście że można dostać pare piw za stare kreskówki z CN i od razu sie syf robi na głównej.
ja rozumiem, że to robione jest przez fanów i doceniam ale zasadniczo CO TO KURWA JEST? bo tej legendarnej trylogii nie przypomina
jaram się DB ale to coś jest z deczka że tak powiem gówniane, no może jak jakaś akcja się rozkręci w następnej części to zmienię zdanie ale jak na razie to słabe w chuj i ten ang dub masakra dla moich uszu i zapewne dla wielu fanów db, wiecej pierdolenia niż to warte, jakaś zjebana muzyczka w tle, tak w ogóle to mało wspólnego na z db oprócz postaci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów