18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Dragon ball fuzja dubbing
Rubaszny • 2012-12-02, 20:31
Witam serdecznie. Zauważyłem ,że jest tutaj wielu wielbicieli DB z tej racji postanowiłem wspaniałomyślnie wrzucić pełnometrażówke z polskim dubbingiem ,której na pewno nie ma na sadolu. Miłego oglądania

część 1

część 2

część 3

część 4

część 5

Si vis pacem, para bellum
Zgłoś
nurgle 2012-12-02, 20:41 1
Chyba raczej z dubbingiem a nie z lektorem.
Zgłoś
chudziutki 2012-12-02, 20:56 3
Nienawidzę polskiego dubbingu, bo po prostu ssie, wydaje mi się, że oglądam bajkę Disneya... :/
Zgłoś
bohyn 2012-12-02, 20:57 33
Dragon ball to tylko francuska wersja z polskim lektorem.
Zgłoś
lapsikoss 2012-12-02, 20:57 5
@up
Polski dubbing jest jednym z najbardziej starannych i pasujących na świecie.
Zgłoś
Eustachy6 2012-12-02, 21:34 4
Słychać Gargamella
Zgłoś
Echis 2012-12-02, 22:46 1
Za młodu jarałem sie DB ostro. RTL7 i rura dragon ball. Ale dziś już jakoś urok zniknął. Starałem się obejrzeć niedawno wszystkie odcinki, a skończyło się tylko na odcinkach z Zetki, na planecie Namek.

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
Aeon 2012-12-02, 23:33
lapsikoss napisał/a:

@up
Polski dubbing jest jednym z najbardziej starannych i pasujących na świecie.

Owszem, ale dubbing kaleczy DB. Być może dlatego, że moje pokolenie wychowało się na wersji francuskiej z lektorem. Jednak z tego co słyszę tłumaczenie woła o pomstę do nieba -.-
Zgłoś
bingo100 2012-12-02, 23:43
Też wolę francuski dubbing niż polski, ale chyba najlepszy był jednak angielski, puszczany na Toonami na Cartoon Network. Odświeżyli całą Z-kę, żywsze kolory, lepsze efekty specjalne itp.
Zgłoś
Okash 2012-12-03, 2:43 5
Aeon napisał/a:

Owszem, ale dubbing kaleczy DB. Być może dlatego, że moje pokolenie wychowało się na wersji francuskiej z lektorem.

Jestem jednym z nich, ale zdecydowanie wolę bardziej japoński...

Cytat:

chyba najlepszy był jednak angielski, puszczany na Toonami na Cartoon Network. Odświeżyli całą Z-kę, żywsze kolory, lepsze efekty specjalne itp.

Nom, chwała im za polepszenie jakości obrazu,
ale dubbing był imo fatalny, a już wywalenie oryginalnego sountracku i wstawienie swojej własnej tandety brzmiącej jak muzyka z power rangers nie da się wybaczyć ; /

dlatego nieskażony japoński oryginał DB i BDZ win
cała reszta gtfo ; p
Zgłoś
sikorro 2012-12-03, 3:50
@UP: przecież jest na net db:kai w oryginale z pl napisami. Szkoda tylko że nie poprawili całej Zetki :<

Jeść!
Zgłoś
Snoon 2012-12-03, 5:59
nie ma piwa ! tylko i wyłącznie w oryginale można to oglądać, to nadaje klimat
Zgłoś
xqwzts 2012-12-03, 6:53
@up up: cała zetka będzie poprawiona, sa juz dalsze epizody kai w produkcji.
Zgłoś
Magnic 2012-12-03, 7:07 1
Brawo Rubaszny... Właśnie rozpocząłeś wojnę otaku z "zbyt męskimi aby oglądać chińskie bajki" czyli z synami 2 mężczyzn.
Zgłoś
adam89pl 2012-12-03, 8:25
Jaki francuski dubbing? Tylko i wyłącznie Japoński
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów