Jedno z nielicznych anime, które jest zajebiste (w mojej ocenie)
Znalazł się kurwa spec. A jakie anime oglądałeś w swoim życiu? DB i Sailor Moon?
Skoro na oko, to chyba go kurwa nie masz. Opening z DB kai - Dokkan dokkan tsuiteru, czy tam Dragon Soul brzmi podobnie do openingu z DBGT(dan dan kokoro hikareteku), a nie DBZ, więc powątpiewam w oglądanie przez Ciebie DB Kai.
Znalazł się kurwa spec. A jakie anime oglądałeś w swoim życiu? DB i Sailor Moon?
Jak już ktoś wyżej napisał, IMO DB i Saint Seyia ("Rycerze Zodiaku^^") to jedyne co widziałeś ;P Dragon Ball jest dobrym anime, pod każdym względem, ale to masówka. Do DB podchodzimy z sympatią przez sentymenty, ale obiektywnie rzecz biorąc to anime raczej średnich lotów (w porównaniu do niektórych naprawdę wybitnych dzieł japońskich rysowników).
Napisałem, że w mojej ocenie barany
spoko, rozumiem, ja też lubię DB, mam nawet wszystkie serie na płytkach wypalone, mam wszystkie 200 odcinków Sailor Moon na płytkach, ale mimo wszystko nie nazwałabym tych tytułów zajebistymi, choć są dla mnie bardzo sentymentalne i lubię je mimo ich prostoty, schematyczności i naiwności, ale mimo wszystko zajebiste nie są.
sadystycznie bolesny ładnie to ujął.
@guru90
jeśli mowa o Berserku to ja bardziej polecam mangę od animca. Masz szerzej rozbudowaną historię, no i brak cenzurki, wiadomo A jak lubisz trzaskających się samurajów z epoki edo to poczytaj Blade of the Immortal, ładne sceny walk, fajna kreska i masa sadystycznych popaprańców (szczerze odradzam anime pod tym tytułem).
Skoro na oko, to chyba go kurwa nie masz. Opening z DB kai - Dokkan dokkan tsuiteru, czy tam Dragon Soul brzmi podobnie do openingu z DBGT(dan dan kokoro hikareteku), a nie DBZ, więc powątpiewam w oglądanie przez Ciebie DB Kai.
fakt, dojebalem farmazona. Jakos tak format panoramiczny mi nie pasowal nie oryginalu to skojarzylem kai.
dragon ball to bajka dla dzieci
Tiaa dokładnie stary o_O, razem ze scenami hentai, które częste były w pierwszej serii tego anime, doskonale nadaje się dla małych dzieci. Jak gówno wiesz to się się wypowiadaj na dany temat, mama tego nie uczyła?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów