📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
To ja chyba innego Dragon Balla oglądałem bo za h.. nie przypominam sobie tej nuty
HondaH22 napisał/a:
To ja chyba innego Dragon Balla oglądałem bo za h.. nie przypominam sobie tej nuty
Oryginalny opening DBZ z 1989 roku:
Do DBZ jest jedna i jedyna wersja !
Aż ciary przechodzą
Aż ciary przechodzą
Chociaż najbardziej zajebiste imo jest theme 20 D:
Chociaż najbardziej zajebiste imo jest theme 20 D:
@sklej
to chyba żadnego innego anime w życiu nie oglądałeś :/
to chyba żadnego innego anime w życiu nie oglądałeś :/
W oryginalnej wersji był to opening, we francuskiej mogliśmy również usłyszeć tę piosenkę jako muzyka podczas akcji(krótki jej fragment,który znalazłem na szybko, lekko zmodyfikowany od 0:01 do 1:12, dlatego lekko zmodyfikowany ponieważ w anime często jako muzykę podczas akcji dają nutki podobne do openingów i endingów, aby utrzymać klimat, a za razem, aby nie była to ta sama melodia):
Jedno z nielicznych anime, które jest zajebiste (w mojej ocenie)
Jak już ktoś wyżej napisał, IMO DB i Saint Seyia ("Rycerze Zodiaku^^") to jedyne co widziałeś ;P Dragon Ball jest dobrym anime, pod każdym względem, ale to masówka. Do DB podchodzimy z sympatią przez sentymenty, ale obiektywnie rzecz biorąc to anime raczej średnich lotów (w porównaniu do niektórych naprawdę wybitnych dzieł japońskich rysowników).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów