18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ratilt 2014-02-19, 20:48 5

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
Pszszemek 2014-02-19, 20:52 2
Ehhh ta muzyka i Goku lecący gdzieś w siną dal na smoku ;_ ;
Zgłoś
BrainSeeker 2014-02-19, 20:59 6
macie w HD!
Zgłoś
Diux 2014-02-19, 21:23 5
Nie było nic piękniejszego niż walka z Frezerem... Kurwa żyło się tym

ZERO TOLERANCJI
Zgłoś
Majozen 2014-02-19, 21:24 3
Dla mnie Dragon Ball skończył się z ostatnim odcinkiem serii Z. GT było przekombinowane i strasznie wkurwiała mnie oprawa graficzna, za bardzo cukierkowa.
Zgłoś
P................e 2014-02-19, 21:29 1
Zgłoś
tomii666 2014-02-19, 21:30 1
Tutaj macie alternatywną wersję:

Po więcej odsyłam na stronę :
dragonball-multiverse.com/pl/page-334.html
Zgłoś
Magnic 2014-02-19, 21:33 2
Lubie DB, wychowałem się na nim no ale kurwa. Po co wrzucasz na sadistic coś po czym wiesz, że będzie ból dupy u zakompleksionych ciot, które nie mają nic lepszego do roboty od siedzenia w internecie i narzekania jak kto co im się nie podoba.
Są od tego strony na które ja osobiście nie wchodzę, bo mam co robić ze swoim czasem.
Zgłoś
trackkk 2014-02-19, 21:38 5
Chińska bajka a pod nią nie ma obrazka o jaraniu się japonią ???

Sadistic upadł...
Zgłoś
Gramski 2014-02-19, 21:44 7
@trackkk

jesteś proszony o WYPIERDALANIE STĄD razem ze swoją wypowiedzią.
Zgłoś
p................a 2014-02-19, 21:47 2
Niesamowite jest to, jak 2 minuty takiej muzyki potrafią zmienić nastrój człowieka, skłonić do przemyśleń oraz do przypomnienia sobie bezpowrotnych czasów dzieciństwa...
Zgłoś
T................X 2014-02-19, 21:53 1
Zgłoś
Lopez 2014-02-19, 21:58 2
Taka prawda że ludzie którzy w latach 90 dorastali bez Dragon Ball'a to zakompleksione pedały którym Matka w dzieciństwie nie pozwalała tego oglądać, teraz mają ogromny ból dupy, bo oglądali tylko jakiegoś pedalskiego naruto i pokemony, a teraz myślą że DB było czymś podobnym do tamtego gówna.
Zgłoś
Endiegs 2014-02-19, 22:06 1
Ale o co chodzi? Muzyka jak muzyka. Trochę prymitywna mimo wszystko, ale co kto lubi. Ale te kolorowe obrazki to dla mnie zagadka.
Zgłoś
Magnic 2014-02-19, 22:49 1
Lopez napisał/a:

Taka prawda że ludzie którzy w latach 90 dorastali bez Dragon Ball'a to zakompleksione pedały którym Matka w dzieciństwie nie pozwalała tego oglądać, teraz mają ogromny ból dupy, bo oglądali tylko jakiegoś pedalskiego naruto i pokemony, a teraz myślą że DB było czymś podobnym do tamtego gówna.

Hmm... Prawda jest taka, że Naruto (chuj to kogo obchodzi czy ci się podoba, naucz się podstaw pisowni. Tytuły piszemy z dużej litery) powstał później niż DB (5 lat po GT, a w Polsce 10lat po GT ) i na wzór DB. Może ci się nie podobać, ale jeśli oceniłeś tego tasiemca tylko po pierwszych 2-3 odcinkach to jesteś skończonym idiotą .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów