📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Po więcej odsyłam na stronę :
dragonball-multiverse.com/pl/page-334.html
Po więcej odsyłam na stronę :
dragonball-multiverse.com/pl/page-334.html
Lubie DB, wychowałem się na nim no ale kurwa. Po co wrzucasz na sadistic coś po czym wiesz, że będzie ból dupy u zakompleksionych ciot, które nie mają nic lepszego do roboty od siedzenia w internecie i narzekania jak kto co im się nie podoba.
Są od tego strony na które ja osobiście nie wchodzę, bo mam co robić ze swoim czasem.
Są od tego strony na które ja osobiście nie wchodzę, bo mam co robić ze swoim czasem.
Niesamowite jest to, jak 2 minuty takiej muzyki potrafią zmienić nastrój człowieka, skłonić do przemyśleń oraz do przypomnienia sobie bezpowrotnych czasów dzieciństwa...
Taka prawda że ludzie którzy w latach 90 dorastali bez Dragon Ball'a to zakompleksione pedały którym Matka w dzieciństwie nie pozwalała tego oglądać, teraz mają ogromny ból dupy, bo oglądali tylko jakiegoś pedalskiego naruto i pokemony, a teraz myślą że DB było czymś podobnym do tamtego gówna.
Ale o co chodzi? Muzyka jak muzyka. Trochę prymitywna mimo wszystko, ale co kto lubi. Ale te kolorowe obrazki to dla mnie zagadka.
Lopez napisał/a:
Taka prawda że ludzie którzy w latach 90 dorastali bez Dragon Ball'a to zakompleksione pedały którym Matka w dzieciństwie nie pozwalała tego oglądać, teraz mają ogromny ból dupy, bo oglądali tylko jakiegoś pedalskiego naruto i pokemony, a teraz myślą że DB było czymś podobnym do tamtego gówna.
Hmm... Prawda jest taka, że Naruto (chuj to kogo obchodzi czy ci się podoba, naucz się podstaw pisowni. Tytuły piszemy z dużej litery) powstał później niż DB (5 lat po GT, a w Polsce 10lat po GT ) i na wzór DB. Może ci się nie podobać, ale jeśli oceniłeś tego tasiemca tylko po pierwszych 2-3 odcinkach to jesteś skończonym idiotą .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów