📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ach ten RTL7
"You can never be too white"
Chuju, na jutro mam deadline a przez ciebie najbliższą godz. spędzę przeglądając najlepsze fragmenty DB GT na yt.
DB GT to najgorsze co mogło się temu serialowi przytrafić, raz że nie kanoniczne, a dwa że idiotyczne w chuj i ma się nijak do poprzednich serii. Bzdura goni bzdurę
Potem śmieją się z ciebie.
Później z tobą walczą.
Później wygrywasz
@UP Potwierdzam, ogladalem tylko z sentymentu. Ale muzyke dobra mial akurat.
Zawsze lubilem ta piosenke I ta melodie dziecinstwo mi sie przypomina jak bieglem ze szkoly zeby zobaczyc kolejny odcinek ;D
MauełuszTe napisał/a:
najlepszy fragment
A tam! Nic nie przebije oryginalnego japońskiego podkładu muzycznego transformacji Gohana do SSJ2
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów