18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
~Angel 2013-02-12, 19:57
sk1ba napisał/a:

wypierdalaj

//A jak wystawiłbym to w memie to ni chuja nie dostałbym ostrzeżenia XD

chcesz się przekonać?
Zgłoś
Prescot 2013-02-12, 19:58
niema to jak filmiki z niemiec
Zgłoś
bananekx 2013-02-12, 20:02
głupi niemcy ;/
Zgłoś
j................1 2013-02-12, 20:16
Ja tez nie kminie, dlaczego nikt nie podniusl rak do gory i mu nie pomogl!
Zgłoś
Rzehooj 2013-02-12, 20:25
bobrełę napisał/a:

Głupie wchuj ale na pewno zaśmiałbym się gdybym zobaczył takiego zjeba na ulicy. Za pozytywnie pierdolniętych ludzi, którzy ożywiają smutne jak pizda miasta zawsze piwo.

Kurwa nikt nie podniósł rąk dla Songa

Powinieneś za to wisieć...
Zgłoś
19kristofer95 2013-02-12, 20:32
Rzehooj napisał/a:

bobrełę napisał/a:

Głupie wchuj ale na pewno zaśmiałbym się gdybym zobaczył takiego zjeba na ulicy. Za pozytywnie pierdolniętych ludzi, którzy ożywiają smutne jak pizda miasta zawsze piwo.

Kurwa nikt nie podniósł rąk dla Songa

Powinieneś za to wisieć...

Son Goku jest dla kitajców Dla mnie to zawsze będzie Songo, bo mnie tak RTL 7 wychował
Zgłoś
j................s 2013-02-12, 20:46
GreatDeath napisał/a:

Na chuj Wam ta spacja przed znakami interpunkcyjnymi?

łowca spacji się znalazł
Zgłoś
innyczlowiek 2013-02-12, 21:42
czekamy na ksero Wardegi
Zgłoś
Pyro25 2013-02-12, 21:50
@bobrełę zgadzam się z tobą.
BTW nie Songo tylko Son Goku. Żabojady zmieniły jego imię, i tak zostało jak wzięliśmy od nich do naszej telewizji ( widocznie dawniej Polska miała problem by wziąć bezpośrednio jakiś serial z Japonii, więc korzystała z pośredników. Wyjątkowo słabych pośredników... chociaż dobre i tyle )
Zgłoś
81 2013-02-13, 19:25
"Link to music", mozna?
Zgłoś
19kristofer95 2013-02-13, 20:42 1
81, Masz jak byk na końcu filmiku. All Chemist - Dragonball Cover.
Zgłoś
issenpl 2013-02-13, 21:59
i to podobno japonce są popierdoleni?

Pozytywny filmik, pozdrawiam.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów