📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
sk1ba napisał/a:
wypierdalaj
//A jak wystawiłbym to w memie to ni chuja nie dostałbym ostrzeżenia XD
chcesz się przekonać?
Głupie wchuj ale na pewno zaśmiałbym się gdybym zobaczył takiego zjeba na ulicy. Za pozytywnie pierdolniętych ludzi, którzy ożywiają smutne jak pizda miasta zawsze piwo.
Kurwa nikt nie podniósł rąk dla Songa
Powinieneś za to wisieć...
Rzehooj napisał/a:
bobrełę napisał/a:
Głupie wchuj ale na pewno zaśmiałbym się gdybym zobaczył takiego zjeba na ulicy. Za pozytywnie pierdolniętych ludzi, którzy ożywiają smutne jak pizda miasta zawsze piwo.
Kurwa nikt nie podniósł rąk dla Songa
Powinieneś za to wisieć...
Son Goku jest dla kitajców Dla mnie to zawsze będzie Songo, bo mnie tak RTL 7 wychował
GreatDeath napisał/a:
Na chuj Wam ta spacja przed znakami interpunkcyjnymi?
łowca spacji się znalazł
czekamy na ksero Wardegi
@bobrełę zgadzam się z tobą.
BTW nie Songo tylko Son Goku. Żabojady zmieniły jego imię, i tak zostało jak wzięliśmy od nich do naszej telewizji ( widocznie dawniej Polska miała problem by wziąć bezpośrednio jakiś serial z Japonii, więc korzystała z pośredników. Wyjątkowo słabych pośredników... chociaż dobre i tyle )
BTW nie Songo tylko Son Goku. Żabojady zmieniły jego imię, i tak zostało jak wzięliśmy od nich do naszej telewizji ( widocznie dawniej Polska miała problem by wziąć bezpośrednio jakiś serial z Japonii, więc korzystała z pośredników. Wyjątkowo słabych pośredników... chociaż dobre i tyle )
81, Masz jak byk na końcu filmiku. All Chemist - Dragonball Cover.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów