📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
taz92 napisał/a:
głupie jak ja pierdziele
Głupie wchuj ale na pewno zaśmiałbym się gdybym zobaczył takiego zjeba na ulicy. Za pozytywnie pierdolniętych ludzi, którzy ożywiają smutne jak pizda miasta zawsze piwo.
Kurwa nikt nie podniósł rąk dla Songa
Na chuj Wam ta spacja przed znakami interpunkcyjnymi?
Za DBZ - zawsze piwo! Ale śmieszniej by było jak by mu ktoś w końcu wyjebał jak machał przed kimś
Tak samo durne jak i ta chińska bajka bo jak wiadomo manga i anime to ciota i chuj.
Ogolnie to gdybym go spotkał, dostałby odemnie w ryj. Za szykanowanie mojego dzieciństwa...
chociaz i tak zawsze wolałem vegete
chociaz i tak zawsze wolałem vegete
to chyba Czeska Praga?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów