📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
conterplarque nie masz dzieciństwa, nie podlega to żadnej dyskusji.
nakurwiac milion godzin w notesiku rysujac jakies gowno tylko po to zeby miec wyswietlenia na yt i poparcie wsrod ludzi ktorzy mieli "dziecinstwo" ? no kurwa to wy tak jak i on nie zamoczyliscie
conterplarque napisał/a:
jak można jarać się dragon ballem? -.-
JAKOŚ nam się to udaje. Wykonalne wyobraź sobie.
Ja nie wiem, co się stało z jedną z fundamentalnych zasad Sadola, która jasno i wyraźnie mówi, że:
jaranie się japonią to pedalstwo, a manga i anime to ciota i huj.
jaranie się japonią to pedalstwo, a manga i anime to ciota i huj.
@up Hvja sie znasz,to nie zadne anime tylko dzecinstwo kazdego kozaka ot co
Pojawił się jeden film z obrazkowym Gangnam Style, autor podał źródło i zaczniecie teraz wrzucać wszystkie filmy z jego kanału ?
Wszystko spoko, lezka sie kreci, piwo postawione ale zastanawia mnie jeden fakt. Cemu on to kurwa nagrywa nad zlewem !!!
"Wszystko spoko, lezka sie kreci, piwo postawione ale zastanawia mnie jeden fakt. Cemu on to kurwa nagrywa nad zlewem !!!"
Podejrzewam że tam ma źródło światła - okno
Podejrzewam że tam ma źródło światła - okno
Że też gościowi sie chciało , mi sie nawet tego pisać nie chce .
PS:Od Papieża się odpierdol , przynajmniej od naszego
PS:Od Papieża się odpierdol , przynajmniej od naszego
Ja pierdole ile dzieci... jaracie się tym Dragon Ballem jakby to jakieś cuda były. Zwykła japońska bajka dla dzieci. @up 9000piw?? za co?? haha konia sobie zwalcie jak się Wam tak podoba . Widać przynajmniej kiedy dzieci się do kompów dobiorą...
Nowu ten Je Bany DragonBall..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów