Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż tylu gimbusów tutaj nie ma.
Myślisz, że współczesne gimbusy wiedzą co to DB? Jak to anime leciało na RTL7 to ich jeszcze na świecie nie było...
To nie jaranie się Japonią, te "bajki" powodowały, że o jebanej 15 nie było żadnego dziecka w mieście bo wszyscy zasiadali przed TV i to oglądali, ale co ja kurwa mogę wiedzieć.
conterplarque nie masz dzieciństwa, nie podlega to żadnej dyskusji.
Ja miałem - Reksio, Bolek i Lolek, Baltazar Gąbka, Wilk i zając to były bajki warte uwagi, a nie jakieś japońskie pojebane gówno w którym tylko się napierdalają. Stąd tyle teraz pojebów.
To nie jaranie się Japonią, te "bajki" powodowały, że o jebanej 15 nie było żadnego dziecka w mieście bo wszyscy zasiadali przed TV i to oglądali, ale co ja kurwa mogę wiedzieć.
Chyba ty !
Ja miałem - Reksio, Bolek i Lolek, Baltazar Gąbka, Wilk i zając to były bajki warte uwagi, a nie jakieś japońskie pojebane gówno w którym tylko się napierdalają. Stąd tyle teraz pojebów.
Gdybym miał tak ciasny mózg jak ty, tyle że w odwrotną stronę, mógłbym powiedzieć że Wilk i Zając to "pojebane ruskie gówno w którym co odcinek dzieje się to samo". Jednak na szczęście bozia dała mądrość i z tej mądrości płynie fakt iż uważam, że Reksio, Bolek i Lolek, Baltazar Gąbka, Wilk i Zając to są zajebiste EUROPEJSKIE bajki, a Dragon Ball to zajebista JAPOŃSKA bajka. I dlatego twoje pierdolenie (i innych zjebanych hejterów) o wyższości naszych bajek nad innymi jest całkowicie popierdolone i nawet jestem za, by odcinać dostęp do internetu takim debilom jak ty.
W tych bajkach nie ma nic wartościowego. Oprócz napierdalanki nie ma tam NIC.
@up pierdolisz jak potłuczony, gdzie ten rozum? Większość ludzi z mojego rocznika powie to samo - DB to gówno jakich mało, a fascynacja tym czymś bierze się z postępującego umysłowego zubożenia. Mądryś Ty ale inaczej. Zresztą krowa która dużo ryczy mało mleczka daje.
W tych bajkach nie ma nic wartościowego. Oprócz napierdalanki nie ma tam NIC.
Generalizujesz i najzwyczajniej pierdolisz głupoty jak typowy hejter. Z mojej strony EOT, bo nie będę sprzeczał się z twoimi stwierdzeniami "DB to gówno", "mój rocznik twierdzi że DB to gówno" "oglądanie DB = umysłowe zubożenie".
PS: DB jest zajebiste, widziałem wszystkie odcinki chyba z 5x, wszystkie filmy pełnometrażowe mam na dysku, widziałem chyba po 3x, a DBZ na ps2 też jest zajebisty. Czasy dzieciństwa do których nie wstydzę się wracać. Peace.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów