Zwiastun kinówki Dragon Balla, która ma wyjść 30 marca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pan_Grzegorz nic o tobie nie wiem ale sam wypierdalaj. Tak to jest nienawiść i chuj mnie warn obchodzi.
głodny napisał/a:
Gdzie obejrzę wszystkie odcinki Dragon Balla ?
Zdarzyło mi się kiedyś na RTL oglądać, ale chciałbym wyoglądć od początku
Obejrzysz sobie na kreskoweczki.pl
Z tego co wiem to w Polsce nie ma co liczyć żeby gralii battle of gods w kina... Ja pierdole co za kraj, co za ludzie, ale i tak już odliczam czas do premiery
wracajcie gdzie wasze miejsce
Brakuje jeszcze francuskiego dubbingu i polskiego lektora. Francuski dub był zajebisty!
A u mnie na dysku leży 32 gb wsztstkich serii DB.
Tylko troche chuj*wo że dysk sobie w pudełku leży, bo komp się zjebał
Tylko troche chuj*wo że dysk sobie w pudełku leży, bo komp się zjebał
up@ polać mu, francuski a nie jakiś chujowy angielski, to jest prawdziwy i jedyny słuszny dub
3xup :]
3xup :]
no ja na francuskim się wychowałem. Angielski jest zjebany no a japoński nawet ujdzie ale wole bez
Nie mogę się jakoś przekonać do DB, większość anime jakie widziałem było zajebiste: vampire hunter D, GITS ( film i seriale), graveyard for fireflies, papurika, spirited away, elfen lied, death note itd. a do DB zasiadałem chyba ze 4 razy i jakoś nie dałem rady, może jeszcze przyjdzie czas. A opening z GT zajebisty.
@slannesh
pod tym tematem z tym obrazkiem raczej wielu piwek się nie spodziewaj. Dragon Ball to całkiem inna liga niż to co uważasz (bądź też chcesz być tylko fajny wklejając obrazek) za ciote i chuja
pod tym tematem z tym obrazkiem raczej wielu piwek się nie spodziewaj. Dragon Ball to całkiem inna liga niż to co uważasz (bądź też chcesz być tylko fajny wklejając obrazek) za ciote i chuja
Takeda napisał/a:
Mam nadzieję, że dadzą Vegecie odegrać jakąś znaczącą rolę.
SPOILER, w pewnym momencie Vegeta będzie silniejszy od Goku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów