Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na którejś tam reklamie, ten cały Bóg powala Mystic Gohana jedym ciosem na ziemię, a potem przez resztę filmu męczy się strasznie z Goku SSJ3, który wg. samego Akiry jest słabszy od pierwszego. Ciekawe.
Tylko, że Goku osiągnął poziom God SSJ;P
Nie mogę się jakoś przekonać do DB, większość anime jakie widziałem było zajebiste: vampire hunter D, GITS ( film i seriale), graveyard for fireflies, papurika, spirited away, elfen lied, death note itd. a do DB zasiadałem chyba ze 4 razy i jakoś nie dałem rady, może jeszcze przyjdzie czas. A opening z GT zajebisty.
34 lata i nadal bajki oglądasz albo próbujesz...? Mam nadzieje że z dzieckiem obok...
Większość ludzików którzy tutaj się tym teraz w tym temacie jarają to po prostu jak ja oglądali to w dzieciństwie i czują sentyment słysząc to ponownie. Raczej nikt teraz z nich/nas nie ogląda bajek o napierdalających się po pyskach w imię pokoju latający instant-blondynów i też uważają/uważamy że to w sumie głupia bajka.
guytoonist.blogspot.com/2012/09/anubis.html
albo tak
aegyptian.deviantart.com/art/Horus-10024264
zaraz ktoś pewnie z jaraniem mangi wyskoczy
Nie wyskoczy bo ci co zwykle to wrzucają sami są kryptopedałami i usiłują odwrócić od siebie uwagę.
Ciekawe jak im wyjdzie ten DB, bo Kai był dosyć chujowy.
Nie ma słów które mogłyby opisać jak się czuję słuchając tego...To jest mój wehikuł czasu
Przy tym aż łza w oku się kręci......
34 lata i nadal bajki oglądasz albo próbujesz...? Mam nadzieje że z dzieckiem obok...
Większość ludzików którzy tutaj się tym teraz w tym temacie jarają to po prostu jak ja oglądali to w dzieciństwie i czują sentyment słysząc to ponownie. Raczej nikt teraz z nich/nas nie ogląda bajek o napierdalających się po pyskach w imię pokoju latający instant-blondynów i też uważają/uważamy że to w sumie głupia bajka.
A co to kurwa nie można oglądać? Mogę oglądać żarcie gówna na hardach to i bajki mogę przyswajać. Z dzieckiem kurwa? Tak źle mi życzysz, smalcu spod napleta?
Jak lubię Dragon Balla, to filmy to już nie to samo. Przeciwnik też tym razem do dupy że się tak wyrażę. O kimś takiej zajebistości jak Brolly nie ma co marzyć, ale chociaż ktoś pokroju Collera lub chociaż Bojacka. Ten to jakiś chuderlawy kot. To niby ma być odpowiednik jakiegoś egipskiego boga? Serio nie dało się go fajniej zrobić? Napierdalana pewnie będzie konkret jak zwykle, ale jak patrzę na przeciwnika Goku to normalnie tylko na politowanie mi się zbiera. Już w fan-made na manga libary koleś zrobił fajniej wyglądającego przeciwnika. A tak mógłby wyglądać ten ,,bóg"
guytoonist.blogspot.com/2012/09/anubis.html
albo tak
aegyptian.deviantart.com/art/Horus-10024264
Kolego chyba Buu nie widziales, ze wedlug ciebie Anubis hujowy jest
Kai to wersja odświeżona i trochę skrócona niż normalna Z-ka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów