📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
1:53 "<3 Anal"
kurwa jakie gówno
Moje dzieciństwo właśnie legło w gruzach...
az sobie odpale ten odcinek z youtube i sie wzrusze, smiec frajerowi co to stworzyl !
Christopher Paolini
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
ojejku,jejku, jacy napinatorzy. połowa pewnie jeszcze nie ma włosków na jajkach. kocham DB, wszystkie sezony obejrzałem, nawet kilka filmówek.. ale nie sram żarem, gdy ktoś zrobi sobie z tego żart. Dystansu trochę!
Ja też, wychowałem się na DB, ale mam swoją tolerancję i śmieszy mnie ta parodia za każdym razem ;D haha
Ps: ma w sobie ziarno prawdy..
Ps: ma w sobie ziarno prawdy..
z takim gównem na główna? doda do tego gangama i będzie przebój internetu.
Wielki ku*as dla tego co to tu wstawił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów