Znowu Rosja...Драка в метро
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Szto szto bliacz bliacz szto SWOŁOCZ!
uhahah patrzcie tag "bujka" może jeszcze bajka i brawurka
uhahah patrzcie tag "bujka" może jeszcze bajka i brawurka
Dając piwo za ten film trzeba być kretynem...
brzoza napisał/a:
dlatego trzeba nosic glany. zajebiesz kurwie skopa (wiem, ze "z kopa") i lamiesz mu noge ew. lamiesz mu dżądra i po chuju walecznym
Nie wiem skąd wśród fanatyków glanów - głównie metali takie złudne przekonanie. Owszem w sytuacji gdy koleżka targa gościa na glebę - jak tutaj dostał kopa w twarz, możesz kogoś powalić. Ale idąc Twoim tokiem rozumowania, budowlańcy są najlepszymi fajterami bo noszą buty ochronne.
Użyj głowy, a nie glana.
cwane kurwy jak ich dużo
jakotakojest napisał/a:
Rosja+Metro=Masakre!
Wybacz, przez przypadek postawiłem Ci piwo - mój błąd.
najlepszy pies ;d gosc stoi i ma wyjebane ^^
Świetna postawa inspektora gadżeta "raz, raz obojętność!"
@ think666 - wyobraź sobie, że wiem jak się pisze jądra i dlatego napisałem dżądra. Nie sądziłem, że ktoś będzie tak bystry i zauważy mój błąd. Brawo.
@ Apokabk - byłem i widziałem, na szczęście mi udało się z tej dupy wydostać a Ty widać utknąłeś
@ settogo - nie jestem fanatykiem glanów. Kiedyś i owszem, nawet na plażę w glanach chodziłem, ale mi minęło. Z łamaniem nogi to oczywiście koloryzowanie, ale nieduże. Kiedyś łebkowi pękła kość po strzale z glana właśnie i stał a nie był leżący.
@ Gienek2 - co do kopania w jaja i godności - co to za godność nawet we dwóch bić jednego, hę?
@ Apokabk - byłem i widziałem, na szczęście mi udało się z tej dupy wydostać a Ty widać utknąłeś
@ settogo - nie jestem fanatykiem glanów. Kiedyś i owszem, nawet na plażę w glanach chodziłem, ale mi minęło. Z łamaniem nogi to oczywiście koloryzowanie, ale nieduże. Kiedyś łebkowi pękła kość po strzale z glana właśnie i stał a nie był leżący.
@ Gienek2 - co do kopania w jaja i godności - co to za godność nawet we dwóch bić jednego, hę?
Pozdrawiam ; * To jest metro w Kijowie na Ukrainie ; ) Widac jak sie znacie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów