Znowu Rosja...Драка в метро
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Rosja+Metro=Masakre!
zaczyna się 1vs1, koleś zrzuca kurtkę, podnosi ją sobie rusek i idzie dalej, przychodzą koledzy tego w kurtce, a za nimi milicjant i zaczynają napierdalać tego bez kurtki, przekopali go, podchodzi milicjant sprawdzić czy nie ma portfela
Level hard.
I nie podniósł by kurtki!!
I nie podniósł by kurtki!!
dlatego trzeba nosic glany. zajebiesz kurwie skopa (wiem, ze "z kopa") i lamiesz mu noge ew. lamiesz mu dżądra i po chuju walecznym
Widać, że Moskiewskie. Piękne metro
brzoza, widzę fajter z Ciebie, dostaniesz konkretnego cepa to Ci te glany nie pomoga...
brzoza napisał/a:
dlatego trzeba nosic glany. zajebiesz kurwie skopa (wiem, ze "z kopa") i lamiesz mu noge ew. lamiesz mu dżądra i po chuju walecznym
Ale jak się pisze "jądra" to już w szkole nie uczyli?
gdyby mnie ktoś kopnał w jaja chyba bym zajebał tego skurwysyna bez godności
Nie zwijałbyś się z bólu raczej?
Lnkk napisał/a:
Nie zwijałbyś się z bólu raczej?
zesrałby się prędzej
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów