Sceną tego dramatu były szpitalne korytarze, na których to człowiek potraktował kulami szwagra i teściową czyniąc ich martwymi. Bliskość sali operacyjnej nie uchroniła ich przed przejściem na drugą stronę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To że ktoś nie używa potocznej formy wypowiedzi w zdaniach nie znaczy że jest nieprawidłowa, nie wiem do czego się przypierdalacie Tutaj tylko wyjebałbym ten przecinek po słowie korytarze i było by git.
Przez chwilę pisałeś normalnie ,ale znów coś ci się spierdoliło i piszesz jak upośledzony. Jeszcze jakieś przygłupy chwalą twoje opisy
Odpierdolcie się od człowieka hipokryci w dupę dęci, wrzuca dobry materiał a jak się opis nie podoba to nie czytać. Facet stara się ratować portal co już dawno stał się bułgarskim centrum chujozy i chwała mu za to.
Stał się bułgarskim centrum a wiesz czemu? Zapytaj modów...wkleił był zdjęcia w jaki sposób postępują modzi ale wpis zostanie szybko usunięty. Wiele osób odeszło z tego portalu albo przestali dodawać tematy (znany wszystkim Bongman...ma perma bana na komentowanie). Mogę ci wyjaśnić na priv albo zdjęcia wysłać jak chcesz poznać bardziej powód - dotyczy on wielu użytkowników).
Mam kilka fotek z wypadków, nie publikowanych, chciałem tematy zrobić ale po co? Znajdę dubla, napiszę "było" i bum warn. Kilka warnów na raz - blokada komentarzy...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów