Sceną tego dramatu były szpitalne korytarze, na których to człowiek potraktował kulami szwagra i teściową czyniąc ich martwymi. Bliskość sali operacyjnej nie uchroniła ich przed przejściem na drugą stronę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
krótka piłka
Hmm, szwagier i teściowa? Jak w takiej konfiguracji, to chyba bez powodu ich nie zajebał. Fantastico daj, proszę źródło, żebym mógł sobie więcej poczytać.
ensonhaber.com/hastanede-damat-dehseti-guvenlik-kamerasinda-2016-12-08.html
pzdro
w Polsce trąbiliby o tym przez dwa miesiące
To nowe odcinki szpitala? No nareszcie coś się rozkręca w tym drętwym serialu
fantastico napisał/a:
Sceną tego dramatu były szpitalne korytarze, na których to człowiek potraktował kulami szwagra i teściową czyniąc ich martwymi. Bliskość sali operacyjnej nie uchroniła ich przed przejściem na drugą stronę.
Fantastico - na początku myślałem, że jesteś obcokrajowcem i nie znasz składni języka polskiego, dlatego piszesz w ten sposób, ale widzę że nie. Zacznij pisać w normalny sposób, a nie jak jakiś jebany Mistrz Yoda. Ja rozumiem - raz, dwa razy dla żartu, ale teraz to się zrobiło zwyczajnie nudne i męczące.
Odpierdolcie się od człowieka hipokryci w dupę dęci, wrzuca dobry materiał a jak się opis nie podoba to nie czytać. Facet stara się ratować portal co już dawno stał się bułgarskim centrum chujozy i chwała mu za to.
Nie ma jak to kozaczyć do durnia z bronią. 30 sek chwały i do piachu
fantastico ten opis nie dość, że jest po Twojemu to jeszcze ma finezje ja to z Tobą krew za krew virtualny kumplu
@siwybis Sam bym tego lepiej nie ujal, a opisy zawsze sa zrozumiale, wiec w czym problem?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów