Mocno na czasie (a propos sobotniej konwencji Platformy Obywatelskiej), czyli wywiad z Polakami w telewizji Eskimosów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Jebłem z dywanu na podłogę w 2'15
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Bekę miałem parę lat temu z tego. 2:15 niszczy heheheh. Jak ten program się nazywał?
Lamerskie w chuj, szczególnie jak się oryginał zna (a każdy rozgarnięty zna )
/watch?v=fYkAb0rLHps to było z programu komediowego, dla jaj robione. Czyli fake orginał, ale dobra przeróbka. Program związany z Tom van Dyck and Lucas van den Eynde
Dobre:)
Samia Farah - Cool
nic nie ma i nic nie bedzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów