Ciekawe czy coś mu się stało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dzieki, że napisałes czego operator nie uwiecznił - nie ma sensu już ogladac
Tagi: drążek :: hejdz :: smierci
nic mu się nie stało, spadł normalnie na nogi, wisiał pewnie z 1-1,5m nad ziemią.
albo mi sie wydaje albo ktos go podsadza, dziwnie jakos to wyglada
spadł na dupe i tyla go widzieli
Fake. Tak to jest fake
@UP - masz rację, na pierwszych 3 sek widać, że ktoś go trzyma za kostki.
ten taki koks ze az podskakuje przy podciąganiu
Rączki jak zapałki a typ na początku wystrzelił do góry że hej.. no chyba ze drzemie w nim ąż taka moc.. to przepraszam lecz kompletnie w to nie wierze. Zapewne jakiś z jego równie wysportowanych kolegów robi taboret który pod nawałem tak ogromnej masy nie wytrzymuje na koniec.. i nasz atleta spadł.. moim skromnym zdaniem koleś się nadaje do ogarniania innego rodzaju drążka.. a co do obrażeń to pewnie od takiego napinanie się i wysiłku stracił czucie w górnych partiach ciała, pokaże ten film ekspertom i po głębszej analizie z ich strony poinformuje was o dokładnych obrażeniach które mógł odnieść pod czas tak karkołomnego upadku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów