Ciekawe czy coś mu się stało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
dzieki, że napisałes czego operator nie uwiecznił - nie ma sensu już ogladac
Tagi: drążek :: hejdz :: smierci
nic mu się nie stało, spadł normalnie na nogi, wisiał pewnie z 1-1,5m nad ziemią.
"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
spadł na dupe i tyla go widzieli
Fake. Tak to jest fake
@UP - masz rację, na pierwszych 3 sek widać, że ktoś go trzyma za kostki.
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
ten taki koks ze az podskakuje przy podciąganiu
Rączki jak zapałki a typ na początku wystrzelił do góry że hej.. no chyba ze drzemie w nim ąż taka moc.. to przepraszam lecz kompletnie w to nie wierze. Zapewne jakiś z jego równie wysportowanych kolegów robi taboret który pod nawałem tak ogromnej masy nie wytrzymuje na koniec.. i nasz atleta spadł.. moim skromnym zdaniem koleś się nadaje do ogarniania innego rodzaju drążka.. a co do obrażeń to pewnie od takiego napinanie się i wysiłku stracił czucie w górnych partiach ciała, pokaże ten film ekspertom i po głębszej analizie z ich strony poinformuje was o dokładnych obrażeniach które mógł odnieść pod czas tak karkołomnego upadku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów