📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Knegarn
Drążek solidnie zamocowany na płaskiej ścianie?
Chyba tylko gdy go tak rozeprzesz, że zrobi dziury w murze.
Przy takich akrobacjach i niesymetrycznym obciążeniu to nawet taki 40 kilowy żółtek jest na niego za dużo.
Przy takich akrobacjach i niesymetrycznym obciążeniu to nawet taki 40 kilowy żółtek jest na niego za dużo.
Jod123 napisał/a:
@Knegarn
@Knegarn
Ja mam na kołki( tak jak na rysunku), ale ciekawe jak wygląda sprawa drążka rozporowego. Jest to czegokolwiek warte?
Ja mam na kołki( tak jak na rysunku), ale ciekawe jak wygląda sprawa drążka rozporowego. Jest to czegokolwiek warte?
@Wade94
drazki rozporowe sa spoko, na jakis czas, jesli poprawnie wykonujesz podciagniecia, czytaj nie szarpiesz sie podczas podciagania, robisz to w pozycji poprawnej, nie hustasz sie etc to starcza taki drazek na kilka dobrych miesiecy, niestety za ktoryms razem drazek odpadnie, trzeba byc na to psychicznie przygotowanym
Problemem jest to, ze drazki takie sie wyginaja, i jak sie wygnie to do wyrzucenia juz jest, no ale 50zl na kilka miesiecy cwiczen to nie duzy wydatek in my honest opinion jeb Twaja mac
drazki rozporowe sa spoko, na jakis czas, jesli poprawnie wykonujesz podciagniecia, czytaj nie szarpiesz sie podczas podciagania, robisz to w pozycji poprawnej, nie hustasz sie etc to starcza taki drazek na kilka dobrych miesiecy, niestety za ktoryms razem drazek odpadnie, trzeba byc na to psychicznie przygotowanym
Problemem jest to, ze drazki takie sie wyginaja, i jak sie wygnie to do wyrzucenia juz jest, no ale 50zl na kilka miesiecy cwiczen to nie duzy wydatek in my honest opinion jeb Twaja mac
ja wywierciłem otwór w ścianie, potem go rozkułem i wsadziłem rurę Nie ma nic lepszego, rozporowe się nie nadają do takich akrobacji jak to co on wyprawiał...
Sam mam drążek rozporowy w futrynie drzwi z gumowymi podkładkami, wisi tam już z 25 lat i jeszcze nigdy nie spadł mimo że się nadal podciągałem mając ponad 90kg, tylko niestety widać że jest już pół centymetra niżej, po śladach gumy na futrynie, więc już mu nie ufam.
Ogólnie jak się ostrożnie podciągam to się trzyma, ale żadnych wygibasów bym na nim nie robił, wątpię żeby to na ponad 90kg było przewidziane.
najlepiej zrobić dziurę i tam wsadzić taki drążek rozporowy
Ogólnie jak się ostrożnie podciągam to się trzyma, ale żadnych wygibasów bym na nim nie robił, wątpię żeby to na ponad 90kg było przewidziane.
najlepiej zrobić dziurę i tam wsadzić taki drążek rozporowy
nawet na drążku zawieszonym na ścianie takie akrobacje mogą sie źle skończyć
Oj, od razu drążek rozporowy.. nie można grzeczniej? Na przykład rozporkowy?
@up nie jesteś na obiedzie u rodziców, trochę kultury
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów