18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
N................y 2020-10-04, 20:59 3
Kamil3l napisał/a:

ale ten cały ruch lgbtrtvlpg i BLllyMy mają sie ni jak do obrony praw mniejszości rasowych czy o innych preferencjach seksualnych. To banda pedałów, degeneratów, idiotów, przestępców. Działają tylko na niekorzyść ludzką. To przez tych zjebów szerzy się nienawiść. Bo skłócone społeczeństwo nie patrzy w górę i żyje konfliktem. Mi bliżej do poglądów konserwatywnych, ale nie jestem ekstremistą. Sam wrzucasz przeciwne poglądy do jednego worka, ale jak ktoś tak robi z lewą stroną to sraczka z gęby leci.

Właśnie udowodniłeś konserwowy móżdżku to o co mi chodziło.
Zwróciłem tylko uwagę na to że nie powinien nic pisać na tęczowej fladze.
Bo jakiś prawicowy kretyn się obsra zanim przeczyta. I nic więcej.
A ty tu wyjeżdżasz z jakimś BLM, LPG, potwierdzając tym samym tezę
że prawicowe łby nawet jak coś przeczytają to niestety bez zrozumienia
Zgłoś
CrookerS 2020-10-04, 21:42
Za tabliczke piwko
Zgłoś
wowilk 2020-10-04, 21:47
Kormork napisał/a:

Ktoś był tak miły i żyletki przykleił od dołu?

No właśnie też odniosłem takie wrażenie bo ten ktuś długo nie rusza i popatrzalo na dłonie jak wypadła tabliczka... Czy mi się tylko wydaje?
Zgłoś
ManiacGregor 2020-10-04, 23:36
@McQurwa

Czy tylko mi ta grafika przypomina Hitlera na którego spada tęcza?

Oglądam sadola od lat I dopiero postanowiłem zalozyc konto. Żal.
Zgłoś
Wiewór 2020-10-04, 23:47 2
Mmm ile tu wylało polsko katolickiego gowna.
Narod wybrany przez bozie ktory nie może obojętnie przejść obok dwóch pedalow ale ma problem żeby wyjaśnić kaplanom że nie dupcy się dzieci.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
M00nSpeLL 2020-10-04, 23:55
@McQurwa

cio ma lgbt do tego?

Nic co obce nie jest mi ludzkie
Zgłoś
Bob_Oklepsieliczy 2020-10-05, 0:28 14
Zgłoś
dwakilo 2020-10-05, 1:15
Wygląda na katolika.

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Pitok 2020-10-05, 1:40
Najlepiej jakby żyletkami takie coś obkleić dookoła aby nie rzucało się w oczy. Wtedy by się ktoś zdziwił.
Zgłoś
purunkpustunk 2020-10-05, 5:24 19
jest nadzieja na:

Zgłoś
LubelskiCebularz 2020-10-07, 11:15
Przecież Trump jest podobnie zjebany jak Antifa i to całe pedalstwo. Może to był zwykły człowiek, którego to wszystko wkurwia.
Zgłoś
t................0 2022-05-05, 15:48
@McQurwa

O, kolejny prawaczek, któremu to, że ludzie mogą żyć jak chcą spowoduje "rozpad rodziny". Trzeba być niezłym tępakiem, żeby łykać tę prawacką propagandę.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów