📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
mnie sie to jakoś kojarzy jako - trupo lech
zerżniete z eski
nie każdy słucha tego gówna baranie
Nine, ten, never sleep again.
norbi7631 napisał/a:
@Stachu564 ale nie każdy pod to wali...
Ty chyba nie wiesz co to znaczy walić
O w chuj. Kawał tak niski, że nawet brzozie to by co najwyżej korzenie podciął.
Sie czepiacie dreamlinera bo jest popularny w mediach tak jak były F-16 zaraz po ich przylocie. Samoloty się psują ... codziennie. Nie tak, jak wasz golf II, że jak sie zje*ie to ze stodoły nie wyjedzie tylko razem z kolegami w dresach pchacie po wsi, lecz przepisy regulujące bezpieczeństwo ruchu lotniczego traktują poważnie każdą najmniejszą nieprawidłowość i się ją zgłasza, po czym naprawia. To, że media wykorzystują takich półgłupich odbiorców to już ich zagrywka. Pośmiejmy się lepiej z ZUS'u a nie z lotnictwa, które w Polsce stoi na bardzo wysokim poziomie mimo braku kasy. (A nie odwrotnie)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów