Godziny pracy, samozaparcie i niespodziewane zakończenie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Spoko, ale gościu mógłby fryzjera odwiedzić
To jest zrobione w programie Blender 3d, czyli, to nie jest prawdziwy zamek, trolle.
Krzysu napisał/a:
To jest zrobione w programie Blender 3d, czyli, to nie jest prawdziwy zamek, trolle.
Oczywiście że nie prawdziwy, przecież widać że mały i z drewna.
Nieźle, nieźle. Dałem się nabrać.
Chyba jako jedyny odrazu rozpoznałem że to fake ;__;
Te tam u góry, loczki na jajach chociaż macie?
Eee.. A wiecie że ten zamek jest prawdziwy i z drewna??
kurwa, dałem się nabrać jak cygan na dolara trochę się cipka napracowała nad tym ale do puki myślałem że jest z drewna to myślałem sobie "O ja pierdole, to jest najbardziej wykurwista rzecz jaką widziałem w życiu!" a potem się zczaiłem i czar prysnął
Pierwsza myśl to "wow" jak dokładnie zrobione ale po chwili zacząłem się zastanawiać skąd to wszystko wychodzi. Całokształt wygląda jak prosty model na swoim blacie postawiony na stole. Niestety to właśnie mi nie pasowało bo musiałby wciąć kawałek swojego stołu aby zrobić miejsce na model który jest pod spodem aby potem mógł się wyłonić. Jednak jak już powiedział o animacji komputerowej to sobie uświadomiłem co to na prawdę jest.
myslalem ze zakonczenie bedzie takie ze on mu go poprostu rozpierdoli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów