📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"od kiedy na Pan przeszliśmy???... a huj go wie" ahhh jakie to pikne;p
Fajne chłopaki. Klub filozofa. Ale trochę im jednak zazdroszczę...
wygięty jak chińskie i
Niedawno w parku widziałem grupkę, która delektowała się drinkami. Przeważnie siedzą na dworcu pkp ale ich widocznie wyjebali, bo remont.
Siedziało ich kilku na ławce i doszedł do nich jeden z denaturatem. Mówię chuj, standard, będą to chlać, ale nie. Otworzyli sobie butelkę plastikową po jakimś energetyku, pewnie jeszcze z jakąś zawartością, do tego wlali denaturat i na to jeszcze wino z plastiku. Później każdy po kolei lał w siebie zawartość. Kurwa jak można coś takiego pić? Jak kurwa można sie doprowadzić do takiego stanu? Współczuję rodzinom takich meneli. Wstyd jak chuj.
Siedziało ich kilku na ławce i doszedł do nich jeden z denaturatem. Mówię chuj, standard, będą to chlać, ale nie. Otworzyli sobie butelkę plastikową po jakimś energetyku, pewnie jeszcze z jakąś zawartością, do tego wlali denaturat i na to jeszcze wino z plastiku. Później każdy po kolei lał w siebie zawartość. Kurwa jak można coś takiego pić? Jak kurwa można sie doprowadzić do takiego stanu? Współczuję rodzinom takich meneli. Wstyd jak chuj.
Tam jest "przyssało mnie" głucha cipo!
skarpetki i sandały są
Chleją tą podpałkę i układ nerwowy rozpierdolony
Taka niebieska kurteczke to chyba przynajmniej jeden zul w kazdym miescie ma
Powiedz tacie, że noszenie skarpetek do sandałów jest już całkiem passé.
Niezły tancerz z tatusia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów