Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
na chuj sie pchał idiota
Chciała pierwsza zająć miejsce, jak u nas stare kurwy, którymi od 5 nad ranem zapchany jest cały autobus i chuj jeden wie, gdzie one jadą. Obolałe, schorowane, przeżyły wojnę, niemiecką, ruską okupację, PRL, tyyyle dzieci i wnuków odchowały, a jak widzą ostatnie wolne siedzenie na końcu autobusu, to Usain Bolt by za takim moherem nie zdążył. Wejdź przed taką do lekarza, bo jesteś honorowym krwiodawcą - zostaniesz nazistą, komunistą, menelem, narkomanem, pedałem, złodziejem, alkoholikiem. Dlatego ja jak jeździłem autobusem, to z ławki na wiacie wstawałem już, jak autobus zatrzymywał się na przystanku, a nie jak na niego wjeżdżał. U nas autobusy mają lusterka "czułki" i podbiegając jak ta baba z filmu oberwać nimi można w głowę.
... i chuj jeden wie, gdzie one jadą. Obolałe, schorowane, przeżyły wojnę, niemiecką, ruską okupację, PRL, tyyyle dzieci i wnuków odchowały....
Prawdopodobnie jadą w drugi koniec miasta bo tam jakaś promocja gdzie chleb/bułka/pyry są o 20 groszy tańsze niż u niej na osiedlu.
Tak było 10 i 20 lat temu bo przy rencie/emeryturze 600-1200 zł na miesiąc i przy darmowych przejazdach MZK, była to jedyna metoda aby przeżyć, nie popaść w długi i nie żebrać na ulicy czy grzebać w śmietnikach.
Znałem kilka osób, które tak robiły na emeryturze. Jedna z nich po kilkudziesięciu latach harówy w warunkach szkodliwych na trzy zmiany miała równe 1000 zł emerytury na rękę do szastania przez miesiąc - w 2020 roku. To teraz pomyśl chwilę jak za to przeżyć????!!
I to wszystko dzięki tym złodziejom i aferzystom różnej maści w nierządzie m.in. z agentem niemieckiego wywiadu - Mateuszem Morawieckim pełniącym funkcję Premiera RP.
Chciała pierwsza ....
...A może tylko chciała napierdolić jakiejś ukraince jak ta 91 letnia staruszka banderówie co z nożem napadła na bank w Przemyślu?
...A może tylko chciała napierdolić jakiejś ukraince jak ta 91 letnia staruszka banderówie co z nożem napadła na bank w Przemyślu?
To nie Ukrainka tylko ruSSka z Ukrainy, a to spora różnica
To nie Ukrainka tylko ruSSka z Ukrainy, a to spora różnica
Od kiedy to ściągamy tu ruskich i dajemy im socjal?
Przypomnisz? Bo może coś mnie ominęło
Po za tym to akurat dla mnie jeden chuj czy ruSSka czy upadlina zwłaszcza, że ta ponoć miała oba obywatelstwa.
Popełnia przestępstwo - do paki.
Przypomnę, że wg Giedroycia powinniśmy wspierać Ukrainę, ale gdy ta stanie się zbyt silna lub wroga POlsce ( co obserwujemy od lat), to powinniśmy dogadać się dla równowagi z Ruskimi, co jest w naszym interesie.
Doktryna " nie ma wolnej Polski bez wolnej Ukrainy" to hasło tego pijaka i szkodnika Olka Kwaśniewskiego.
Od kiedy to ściągamy tu ruskich i dajemy im socjal?
Przypomnisz? Bo może coś mnie ominęło
Po za tym to akurat dla mnie jeden chuj czy ruSSka czy upadlina zwłaszcza, że ta ponoć miała oba obywatelstwa.
Popełnia przestępstwo - do paki.
Przypomnę, że wg Giedroycia powinniśmy wspierać Ukrainę, ale gdy ta stanie się zbyt silna lub wroga POlsce ( co obserwujemy od lat), to powinniśmy dogadać się dla równowagi z Ruskimi, co jest w naszym interesie.
Doktryna " nie ma wolnej Polski bez wolnej Ukrainy" to hasło tego pijaka i szkodnika Olka Kwaśniewskiego.
Pierdolisz trzy po trzy. Ukraina nigdy nie będzie silniejsza od Polski, za to wojsko polskie może się szkolić w wojnie na Ukrainie. Co do tej ruSSkiej baby to ona jest z ruSSkiej swołoczy co najlepiej świadczy o rekomendacjach i mózgu
Pierdolisz trzy po trzy. Ukraina nigdy nie będzie silniejsza od Polski, za to wojsko polskie może się szkolić w wojnie na Ukrainie. Co do tej ruSSkiej baby to ona jest z ruSSkiej swołoczy co najlepiej świadczy o rekomendacjach i mózgu
Teraz to ty jebnąłeś jak łysy grzywą.
Polska oddała upadlinie prawie całe uzbrojenie, że gdyby hipotetycznie ruskie napadły na Polskę to nawet butelek z benzyną nie będziemy mieli, bo benzyny braknie.
Za dużo TV chyba oglądasz. PiSiory zadłużają nas i wciągają w wojne nie dla naszego dobra, ale dlatego, że ukry mają taśmy wideo z burdeli na Podkarpaniu jak "nasi" pożal się Boże politycy gwałcą m.in.ukraińskie dzieci.
Piszę po nazwisku: Kuchciński wyleciał z funkcji Marszałka bo został rozpoznany przez oficera służb polskich w czasie gwałtu na 14-latce.
Tzw. Afera Podkarpacka.
Bez odbioru.
Liberum Veto i sprzedaż Ojczyzny przez przekupnych szlachciców to pikuś przy tym, co obecnie się wyprawia. IV RP to ostatni rozdział historii pod tytułem Polska. Dalszego jej ciągu nie będzie...
Teraz to ty jebnąłeś jak łysy grzywą.
Polska oddała upadlinie prawie całe uzbrojenie, że gdyby hipotetycznie ruskie napadły na Polskę to nawet butelek z benzyną nie będziemy mieli, bo benzyny braknie.
Za dużo TV chyba oglądasz. PiSiory zadłużają nas i wciągają w wojne nie dla naszego dobra, ale dlatego, że ukry mają taśmy wideo z burdeli na Podkarpaniu jak "nasi" pożal się Boże politycy gwałcą m.in.ukraińskie dzieci.
Piszę po nazwisku: Kuchciński wyleciał z funkcji Marszałka bo został rozpoznany przez oficera służb polskich w czasie gwałtu na 14-latce.
Tzw. Afera Podkarpacka.
Bez odbioru.
Ruskie kurwy nie napadną na Polskę właśnie dlatego, że się teraz wykrwawiają na Ukrainie. Także dzięki naszej broni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów