18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szczam_na_Zakrystii 2014-10-04, 20:01 5
Kurwa kosiarka kręcąca bączki i do tego komuś się chce iść to oglądać...
Zgłoś
~Sunday 2014-10-04, 20:58 8

Pierwsze skojarzenie.
Zgłoś
4................h 2014-10-04, 22:46 9
@Szczam_Do_Zlewu ta chyba w gokarcie nie siedziałeś, gokarty są bardzo podatne na poślizgi a przed tobą znajduje się tylko kierownica. Przyjebanie w opony boli jak cholera, a co dopiero takim stuningowanym gokartem jak tutaj - stawia go na dwa koła. Ponadto każdy kierowca F1 zaczynał od gokartów.
Zgłoś
RockyWood 2014-10-04, 23:32 1
gdzieś zgubił uchwyt do pchania po trawniku
Zgłoś
B................n 2014-10-05, 9:30 1
Czy tylko dla mnie ci wszyscy "drifterzy" to takie dzieci, które w życiu nie bawiły się na ślizgawce i teraz sobie to rekompensują? Ewentualnie leczą małego fiutka mocą silnika.
Zgłoś
apez 2014-10-05, 11:22
Myślałem, że się rozjebie :/
Zgłoś
arturo1988 2014-10-05, 11:27
Patrz w lusterka, kosiarki są wszedzie...
Zgłoś
RustyRat 2014-10-05, 11:41 9
gokarty są fajne jak się nimi jeździ, oglądanie jak ktoś jeździ gokartem jest chujowe.
Zgłoś
cenzor123 2014-10-05, 11:56
tyś kurwa widział drift.to zwykłe bączki w gokarcie ze zmienioną zębatką żeby takie coś było możliwe.nie ma piwa,wypierdalaj.
Zgłoś
Z................E 2014-10-05, 12:02 1
Chujnia, ścierwo te klimaty ja pierdole te gokarty

Zgłoś
BornToBeGenius 2014-10-05, 12:40
Jeśli to nazywasz driftem, to nadajesz się na redaktora. Oni też tam mylą wszystkie pojęcia. Ktoś "poszedł bokiem" w nocy - "Szaleńczy rajd ulicami Łodzi!"
Zgłoś
n................o 2014-10-05, 13:14
Szczam_Do_Zlewu napisał/a:

Kurwa kosiarka kręcąca bączki i do tego komuś się chce iść to oglądać...

To jest pokaz w przerwie. Np. jak jest przegrupowanie to żeby połowa kibiców się nie nudziła podczas gdy druga pójdzie coś zjeść, to na torze śmigają jakieś gokarty czy stunterzy na motocyklach.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2014-10-05, 13:59
wkurwiające jak komar przy uchu podczas zasypiania
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2014-10-05, 15:37
4hitch napisał/a:

@Szczam_Do_Zlewu ta chyba w gokarcie nie siedziałeś, gokarty są bardzo podatne na poślizgi a przed tobą znajduje się tylko kierownica. Przyjebanie w opony boli jak cholera, a co dopiero takim stuningowanym gokartem jak tutaj - stawia go na dwa koła. Ponadto każdy kierowca F1 zaczynał od gokartów.

Wszystko spoko, siedziałem w gokarcie, jeździłem, zajebista zabawa... Ale! To nadal jest nudne pod względem oglądania! No kurwa mały piździk na pustym placu kręci się w kółko... W chuj zajebiste. To nie jest hejt na gokarty bo jak pisałem wyżej fajna zabawa, daje młodym doświadczenie itd. ale no kurwa robić z tego show?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem