📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Komuś się pojebały pojęcia, takie pałowanie auta to nie drift, nauczcie się kurwa to odróżniać.
No właśnie miał być filmik z driftem a nie z buractwem. Przez takich ludzi BMW porównywane jest na równi z Calibrami....
Ale wieś kurwa Kto za to daje piwa?
Ja pierdolę - autentycznie żal mi tych pięćdziesięciu kilku zjebów
Ja pierdolę - autentycznie żal mi tych pięćdziesięciu kilku zjebów
@rizla
W pełni się z Tobą zgadzam. Umiejętności kontrolowania auta w poślizgu i wyprowadzania z niego trzeba szlifować, bo co z tego, że ktoś zrobił na autostradzie już 100 tyś km skoro przy pierwszym większym niekontrolowanym poślizgu poleci do rowu, bo nie ma wyczutego samochodu w takiej sytuacji? Oczywiście trzeba to robić w miejscach gdzie jest pusto, sporo miejsca i nie zagraża to bezpieczeństwu osób trzecich, tylko naszemu, a takie szaleństwa na orlenie to nie wynoście poza Need For Speeda, bo chyba nie macie wyobraźni i nie wiecie czym to się może skończyć.
@Ramsey007
Wieś? Co masz na myśli? Samochody fajne, niektóre poślizgi im wyszły, tylko ich wyobraźnia jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Dałem piwo za to, że mogłem pooglądać spoko BMKi na filmie i jestem zjebem, tak? Po całokształcie twojego komentarza można stwierdzić jednoznacznie, że jesteś gówniarzem, jebanym gimnazjalistą, który potrafi tylko hejtować w internecie i to nie na normalnym poziomie, tylko na poziomie wieśniaka. Skoro uważasz, że na tym filmie jest "wieś" to idealnie nadawałbyś się na kierowcę jednej z tych BMW, ale w roli cioty, która tylko pali gumę w miejscu, a boczkiem się boi polecieć, bo w krawężnik zajebie.
W pełni się z Tobą zgadzam. Umiejętności kontrolowania auta w poślizgu i wyprowadzania z niego trzeba szlifować, bo co z tego, że ktoś zrobił na autostradzie już 100 tyś km skoro przy pierwszym większym niekontrolowanym poślizgu poleci do rowu, bo nie ma wyczutego samochodu w takiej sytuacji? Oczywiście trzeba to robić w miejscach gdzie jest pusto, sporo miejsca i nie zagraża to bezpieczeństwu osób trzecich, tylko naszemu, a takie szaleństwa na orlenie to nie wynoście poza Need For Speeda, bo chyba nie macie wyobraźni i nie wiecie czym to się może skończyć.
@Ramsey007
Wieś? Co masz na myśli? Samochody fajne, niektóre poślizgi im wyszły, tylko ich wyobraźnia jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Dałem piwo za to, że mogłem pooglądać spoko BMKi na filmie i jestem zjebem, tak? Po całokształcie twojego komentarza można stwierdzić jednoznacznie, że jesteś gówniarzem, jebanym gimnazjalistą, który potrafi tylko hejtować w internecie i to nie na normalnym poziomie, tylko na poziomie wieśniaka. Skoro uważasz, że na tym filmie jest "wieś" to idealnie nadawałbyś się na kierowcę jednej z tych BMW, ale w roli cioty, która tylko pali gumę w miejscu, a boczkiem się boi polecieć, bo w krawężnik zajebie.
skurwiała tylna szyba w cabrio, naklejki na drzwiach informujące, że ten konkretny egzemplarz ma zamontowany stożkowy filtr powietrza centralnie nad kolektorem wydechowym, chińskie pseudoksenony hidy i migające ledy z allegro, czy my Polacy musimy być takimi burakami i wsiurami?
Znów pojebusy , właściciel stacji powinien ich oskarżyć o stwarzanie niebezpieczeństwa... i do tego jakas zjebana muzyka w tle typowa dla tych pustogłowych debili . Tak milem kiedyś BMW 750i z 1991r ;P ale jeździłem spokojnie , a zapas mocy pozwalał mi bezpiecznie wyprzedzać !
eeelo napisał/a:
Nie ma polskich znakow, bo nie ma polskiego systemu
Możesz mieć i chiński system, a wystarczy zmienić układ klawiatury i polskie znaki w magiczny sposób się pojawiają.
Co do drifterów to nawet nieźle, ale za Orlen i cwaniakowanie piwa się nie należą.
Hyhy wjeżdżamy na czyjś teren, jeździmy w kółko i stwarzamy zagrożenie hyhy. Pewnie jeszcze odstraszamy klientów. A ta baba policje wzywa, co za frajer i kurwa hyhy.
... oczywiście nikt nie zdaje sobie sprawy, że filmik nagrywany kilka lat temu. Dobre kotlety odgrzewacie.
ale macie racje, hejtujcie dalej, mówcie że nie łamiecie przepisów i dalej zapierdalajcie jak pojebani po mieście. BRAWO
ale macie racje, hejtujcie dalej, mówcie że nie łamiecie przepisów i dalej zapierdalajcie jak pojebani po mieście. BRAWO
jak to jest, że takie filmiki zawsze wzbudzają sympatie do kilku gówniarzy popisujących się 'beemkami', a kazdy inny filmik z motocyklistami od razu" dawca, idiota, stwarza zagrozenie"
eh. Polska.
eh. Polska.
o gustach się nie dyskutuje, ale muza chujowa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów