Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
film dość stary, teraz chłopaki latają w PFD. Wpiszcie sobie w YT "Jazda Bardziej Bokiem" i zobaczycie co potrafią,pozdro dla wszystkich pseudo drifterów którzy lataja "bokiem" na ręcznym w zime pod marketem.
W dupie mam gdzie teraz latają, dalej są debilami. Kiedyś przyjechał tez z białej E30 kombi na KZK-ę pod Praktikera że niby chce jeździć na czas. Stanął spalił gumę, narobił dymu i myślał że jest fajny. Sam jestem fanem BMW sam się ganiałem trochę, ale kurwa nie po stacjach czy ulicach.
Ale co tu gadać, ich inteligencja kończy się razem z bieżnikiem na oponach, czyli zostaje na podjeździe do garażu.
nie nie mam matiza napisałem tylko tak wiec sie odp....dolic
Ten film jest bardzo stary zreszta, polecam aktualne.
PS. Tak, to ci panowie od "miota nim jak szatan".
@Ramsey007
Wieś? Co masz na myśli? Samochody fajne, niektóre poślizgi im wyszły, tylko ich wyobraźnia jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Dałem piwo za to, że mogłem pooglądać spoko BMKi na filmie i jestem zjebem, tak? Po całokształcie twojego komentarza można stwierdzić jednoznacznie, że jesteś gówniarzem, jebanym gimnazjalistą, który potrafi tylko hejtować w internecie i to nie na normalnym poziomie, tylko na poziomie wieśniaka. Skoro uważasz, że na tym filmie jest "wieś" to idealnie nadawałbyś się na kierowcę jednej z tych BMW, ale w roli cioty, która tylko pali gumę w miejscu, a boczkiem się boi polecieć, bo w krawężnik zajebie.
Zobacz jakie filmy wrzucam, czym się interesuje i tak dalej
Stąd mogę stwierdzić w sposób nieomylny, autorytarny: wieś, pedalstwo i kurwa mać OBORA!
Do gimnazjalisty mi sporo brakuje, ale niestety "w drugą stronę", a większością BMW i wielkich "bmwiarzy" gardzę jak starymi mocherami.
Kupią takie cipy tyłopęda i robią korki w zimie i w deszczu.
Nie sztuką jest spalić gumę w takim gównie, nie sztuką jest sobie kupić stare BMW na dorżnięcie, nie sztuką jest udawać, że potrafi się driftować, ale do driftu to im brakuje. Przede wszystkim oleju w głowach, bo robić takie numery pod stacją benzynową, to po prostu debilizm i brak jakiegokolwiek pomyślunku.
A dzieci które się zachwycają tym filmikiem, może kiedyś to zrozumieją. Kupcie sobie porządne auto i jedźcie na tor, ba, jak jest was cała banda, stwórzcie sobie sami tor do driftu...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów