Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja mógłbym się jedynie dojebać że BMW.
Ale tak w zasadzie to co mogą mu zarzucić? To już po rondzie w kółko nie można sobie pojeździć? A jakby przypadkowo wpadł w poślizg to też by się przypieli?
zasadniczo to nie możesz więcej jak dwa kółka zrobić, a przywalić się mogą o wszystko: ciemne szyby, niewłaściwe używanie kierunkowskazów czy brak apteczki czy aktualnej homologacji na gaśnicy...jest człowiek, znajdzie się i paragraf
mi to jego driftowanie nie przeszkadza, ale pewnych rzeczy jak widać radiowóz na horyzoncie się nie robi
Dziękuję. Pozdrawiam.
zasadniczo to nie możesz więcej jak dwa kółka zrobić,
serio? jest taki przepis? daj linka, bo chetnie poczytam
§ 1. Kto na drodze publicznej, w strefie zamieszkania lub strefie ruchu, nie zachowując należytej ostrożności, powoduje zagrożenie bezpieczeństwa w ruchu drogowym,
podlega karze grzywny.
(…)
§ 3. W razie popełnienia wykroczenia określonego w § 1 przez osobę prowadzącą pojazd można orzec zakaz prowadzenia pojazdów.
Cóż... pojazd w poślizgu oznacza, iż kierujący nie potrafi nad nim zapanować, że aż dopuścił do takiego czegoś ;-P
Art. 86 kodeksu wykroczeń:
§ 1. Kto na drodze publicznej, w strefie zamieszkania lub strefie ruchu, nie zachowując należytej ostrożności, powoduje zagrożenie bezpieczeństwa w ruchu drogowym,
podlega karze grzywny.
(…)
§ 3. W razie popełnienia wykroczenia określonego w § 1 przez osobę prowadzącą pojazd można orzec zakaz prowadzenia pojazdów.
Cóż... pojazd w poślizgu oznacza, iż kierujący nie potrafi nad nim zapanować, że aż dopuścił do takiego czegoś ;-P
Sęk w tym że tak ładnie równo lecieć bokiem trzeba właśnie umieć panować nad pojazdem . 95% kierowców przy byle poślizgu zimą łącznie z policją wraca do domu z osranymi spodniami bo nie wie co zrobić . Bo tego akurat nie uczą , a powinni .
Cóż, plecież farmazony. Ten pojazd był w poślizgu i ewidentnie było widać że kierowca potrafi nad nim zapanować.
Sęk w tym że tak ładnie równo lecieć bokiem trzeba właśnie umieć panować nad pojazdem . 95% kierowców przy byle poślizgu zimą łącznie z policją wraca do domu z osranymi spodniami bo nie wie co zrobić . Bo tego akurat nie uczą , a powinni .
Cóż, plecież farmazony. Ten pojazd był w poślizgu i ewidentnie było widać że kierowca potrafi nad nim zapanować.
Ale jak zatrzyma was policja za "ładne równe latanie bokiem" to dostaniesz mandat za "stwarzanie zagrożenia w ruchu drogowym" ciężko tak zrozumieć?
To był sarkazm.
Sadolowe pipy zaraz będą wypisywać swoje żale: "bardzo dobrze tak Sebastianowi", "jak chce szaleć, to niech na tor jedzie", "milicjanty powinny mu dopierdolić".
Ja mógłbym się jedynie dojebać że BMW.
Ty jestes sadolowa pizda a policjanci powinni przywalic mu 6 - tak, tylko, ze 2 kule w leb i 4 w tors.
Ale tak w zasadzie to co mogą mu zarzucić? To już po rondzie w kółko nie można sobie pojeździć? A jakby przypadkowo wpadł w poślizg to też by się przypieli?
rozumiem, ze prawko masz na hulajnoge
mi to jego driftowanie nie przeszkadza, ale pewnych rzeczy jak widać radiowóz na horyzoncie się nie robi
nie przeszkadza CI bo jadac autobusem nie zwracasz na takie rzeczy uwagi, jak juz jedziesz samochodem to z tylnego siedzenia pewnie malo widac...
ladnie leciec bokiem to sobie mozesz u wujka wieska na polu
Pierdolenie o szopenie. Dzieci jak bedziecie mieli prawko (zdane a nie kupione) to moze skonczycie wypisywac glupoty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów